Ellinair

Δύο πτήσεις την εβδομάδα Θεσσαλονίκη-Ekaterinburg από την Ellinair

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η EllinAir θα πραγματοποιεί πτήσεις στη Θεσσαλονίκη δύο φορές την εβδομάδα με Airbus A320 (χωρητικότητα 180 επιβάτες) ή  με Airbus A319 (χωρητικότητα 144 επιβάτες), από το διεθνές αεροδρόμιο Koltzovo στην Ekaterinburg.

Το πρόγραμμα

Η αναχώρηση από το Koltzovo προγραμματίζεται στις 06-35 το Σάββατο και στις 06-00 την Τετάρτη. Η διάρκεια πτήσης θα είναι 4 ώρες και 50 λεπτά.

Για τη Θεσσαλονίκη σε σχετικό άρθρο, σημειώνεται πως: «Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και βρίσκεται στις ακτές του Θερμαϊκού κόλπου του Αιγαίου. Αυτό το τμήμα της Ελλάδας έχει τον μεγαλύτερο αριθμό παραλιών με γαλάζια σημαία σε όλη τη χώρα. Προσελκύει και τον μεγάλο αριθμό τουριστών, ως ιστορικό μνημείο από την αρχαιότητα, αλλά και τις σύγχρονες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σημειώνεται, πως και το περασμένο καλοκαίρι η Ellinair εκτελούσε πτήσεις από το Koltzovo στην Ekaterinburg στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη. Ο προορισμός ήταν αρκετά δημοφιλής στην περιοχή Cite και την περιοχή Ural. Ο συνολικός αριθμός των επιβατών ήταν πάνω από 10 χιλιάδες το 2018.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *