sdxr

Eσπερίδα στη Ρόδο για τα εργασιακά στον ξενοδοχειακό κλάδο

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, πραγματοποίησε την Τρίτη 30/07/2019, ενημερωτική εσπερίδα, στο Ξενοδοχείο Semiramis, για τα εργασιακά στα ξενοδοχεία.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κωστής Ζωγραφίδης, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ο οποίος ανέπτυξε πολλά επίκαιρα θέματα. Έκανε σύντομη ανάλυση της τοπικής ΣΣΕ (επέκταση, όροι εργασίας, επιδόματα, συνδ. εισφορά), αναφέρθηκε στις παραβάσεις εργατικής νομοθεσίας (ύψος προστίμου, λοιπές συνέπειες), στο νέο πρόστιμο για την ανασφάλιστη εργασία, είπε τι ισχύει για τους πρακτικά ασκούμενους κ.λπ..

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν διευθυντές ξενοδοχείων, στελέχη, HR Managers, Προσωπάρχες και Υπεύθυνοι μισθοδοσίας των ξενοδοχείων.

sdxrΟ πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κ. Γιώργος Ματσίγκος προσήλθε στην εσπερίδα, από επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα, όπου είχε συνάντηση με την νέα ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού. Μιλώντας ο κ. Ματσίγκος αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το ταξίδι στην Αθήνα, τονίζοντας ότι η συνάντηση στο υπουργείο έγινε σε ένα άκρως ευχάριστο κλίμα με τον Υπουργό και Υφυπουργό να είναι ανοιχτοί να ακούσουν όλα τα θέματα, που απασχολούν τον τουριστικό κλάδο.

Xρήστος Μυστιλιάδης – www.enlefkotv.com

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *