adlon

Adlon Kempinski Berlin: Σε κλίμα “αλλαγών” με νέο Γενικό Διευθυντή

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σε περίοδο αλλαγών εισέρχεται το 5άστερο ξενοδοχείο πολυτελείας Adlon Kempinski  στο Βερολίνο, με τοn διορισμό του Michael Sorgenfrey ως Γενικό Διευθυντή, ο οποίος έχει εργασθεί ξανά στο πλέον εμβληματικό ξενοδοχείο του Βερολίνου.

Ο Martin R. Smura, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ξενοδοχείων Kempinski, δηλώνει: “Το ξενοδοχείο μας στο Βερολίνο αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για την εταιρεία μας, αλλά και τη Γερμανία. Έχουμε μεγαλεπήβολα σχέδια για αυτό, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων project στον τομέα της τροφοδοσίας, ώστε να ικανοποιήσουμε τη ξεχωριστή πελατεία μας. Επίσης, θα επικεντρώσουμε στις πισίνες και τις περιοχές ευεξίας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών μας. Η νέα ηγεσία θα επιβεβαιώσει, ότι το ξενοδοχείο θα παραμείνει ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Ο Michael Sorgenfrey είναι ο κατάλληλος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή και χαίρομαι να τον καλωσορίζω ξανά στο ξενοδοχείο μας. Η μέχρι σήμερα θητεία του, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του”.

adlonΟ μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής, Matthias Al-Amiry, κλήθηκε στην Ασία, όπου και θα αναλάβει ως Γενικός Διευθυντής στο Ξενοδοχείο Capitol Kempinski. Επιπλέον, θα αναλάβει και ως Τοπικός Αντιπρόεδρος στην Νοτιοανατολική Ασία, θέση η οποία περιλαμβάνει τις μονάδες στην Μπανγκόκ, τη Τζακάρτα, το Μπαλί και την ανάπτυξη επιπλέον ξενοδοχείων στην περιοχή.

Ο Michael Sorgenfrey δηλώνει: “Πρώτος στόχος της επιστροφής μου στο Adlon Kempinski είναι να εξοικειωθώ με τους εργαζομένους και τον τρόπο λειτουργίας του. Δεν αναλαμβάνω απλά μια ισχυρή ομάδα και ένα επιτυχημένο ξενοδοχείο, αλλά επιστρέφω στην πιο εντυπωσιακή πόλη του κόσμου”.

Ο Michael Sorgenfrey έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή καριέρα στον τομέα των ξενοδοχείων πολυτελείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σχέση του με τα ξενοδοχεία Kempinski είναι μακροχρόνια, καθώς το 1985 έκανε την πρακτική του ως σεφ στο Hotel Atlantic Kempinski του Αμβούργου και ύστερα εξελίχθηκε σε στέλεχος πρώτης γραμμής.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *