Eurowings

Η Eurowings απομακρύνει το 30% των εργαζομένων στη διοίκηση και μειώνει το στόλο της στα 90 αεροσκάφη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προκειμένου να μειώσει τον αντίκτυπο του Κορωνοϊόυ η Eurowings θα απομακρύνει το 30% των εργαζομένων στη διοίκηση και θα μειώσει το στόλο της από τα 140 στα 90 αεροσκάφη.

Η θυγατρική της Lufthansa δεν αναμένει να επιστρέψει η ζήτηση για πτήσεις στα επίπεδα του 2019 πριν από το 2023, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της, Jens Bischof.

Η αεροπορική εταιρία επιθυμεί να μειώσει τα έξοδά της κατά 30% και προς τούτο θα απομακρυνθούν 300 από τους 1000 εργαζομένους στη διοίκηση. Συνολικά η Eurowings απασχολεί 4000 εργαζομένους και ο Jens Bischof δε σχολίασε περαιτέρω για το ενδεχόμενο μελλοντικών απολύσεων.

Επίσης, δεν αποκλείει το γεγονός να υπάρξει ένας “πόλεμος τιμών” για τα αεροπορικά εισιτήρια με το πέρας της κρίσης και αναμένονται “επιθετικές προσφορές”. Ωστόσο, η Eurowings μπορεί να ανταποκριθεί στο κλίμα αυτό έως ότου μία σταθεροποίηση της αγοράς να δημιουργήσει ισορροπία μεταξύ της ζήτησης και της προσφοράς.

Η αεροπορική εταιρία επιβεβαιώνει τους πελάτες της για την επιστροφή των χρημάτων τους και ενημερώνει ότι το συνολικό ποσοστό των αποζημιώσεων ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια. Ο Jens Bischof δηλώνει ότι λόγω του μεγάλου όγκου των αιτημάτων και της μερικής εργασίας του προσωπικού της εταιρίας, η διαδικασία επεξεργασίας θα καθυστερήσει.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *