emirates

Η Emirates προσφέρει πλέον πτήσεις προς 29 πόλεις και ανταποκρίσεις μέσω Ντουμπάι | Πτήσεις προς Αθήνα και Λάρνακα από τα μέσα Ιουλίου

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Μετά την ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την άρση των περιορισμών στις πτήσεις με ανταπόκριση από τις 15 Ιουνίου, η Emirates θα προσφέρει και υπηρεσίες μετεπιβίβασης προς 29 πόλεις με αεροσκάφη Boeing 777-300ER.

Η εταιρεία υπενθυμίζει βέβαια στους πελάτες της, ότι θα πρέπει να τηρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού πριν από κάθε  ταξίδι τους.

Πτήσεις προς τις ακόλουθες πόλεις θα είναι διαθέσιμες στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων: Μπαχρέιν, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Βιέννη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Νέα Υόρκη JFK, Σεούλ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Ταϊπέι, Χονγκ Κονγκ , Περθ και Μπρίσμπεϊν.

Η αεροπορική εταιρία έχει επίσης ανακοινώσει την πραγματοποίηση πτήσεων προς Αθήνα και Λάρνακα από τα μέσα Ιουλίου έως και τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα πτήσεων στους συγκεκριμένους προορισμούς διαμορφώνεται ως εξής:

Ντουμπάι-Αθήνα-Newark: Από τις 20 Ιουλίου 1 ημερήσια πτήση

Ντουμπάι-Λάρνακα: Από τις 20 έως τις 31 Ιουλίου 4 εβδομαδιαίες πτήσεις

Ντουμπάι-Λάρνακα-Μάλτα: Από την 1 Αυγούστου 1 ημερήσια πτήση

Με αυτό τον τρόπο και σε στενή συνεργασία με τις αρχές των ΗΑΕ, η Emirates συνεχίζει να ακολουθεί τη σταδιακή διαδικασία επανέναρξης των πτήσεων της  καθώς και την επαναφορά των συνδέσεων μεταξύ του Ντουμπάι και του υπόλοιπου κόσμου.

Υγεία και ασφάλεια πρώτα: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Ταξιδιωτικοί περιορισμοί: Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ, και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια εισόδου της χώρας στην οποία κατευθύνονται.

Η EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 24 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 3.1 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 4.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 83 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 269 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *