Photo by Mattia Lucchin on Unsplash
Photo by Mattia Lucchin on Unsplash

Αθήνα: Η καλύτερη πόλη για νεόνυμφους!!!

ΜΕΛΕΤΕΣ

Η Αθήνα καταλαμβάνει τη 2η θέση σε έρευνα για τις καλύτερες πόλεις όπου μπορούν να ζήσουν οι νεόνυμφοι, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική εταιρία Purely Diamonds.

Η έρευνα βασίστηκε σε αξιολόγηση παραγόντων, όπως το Μέσο Ενοίκιο, οι Παροχές (π.χ. το γρήγορο ίντερνετ), η Ασφάλεια, το Κλίμα, η Μόλυνση, τα Απαραίτητα (Ψωμί, Γάλα, Αυγά), οι Μεταφορές, οι Χώροι Πρασίνου και Πολιτισμού, και οι Ευκαιρίες για Εργασία.

Χαρακτηριστικό της έρευνας είναι πως την κορυφαία 4αδα συμπληρώνουν πόλεις που ανήκουν στην Ευρώπη: Πράγα, Αθήνα, Βενετία και Ρώμη.

Η Πράγα διακρίνεται στην 1η θέση της σχετικής κατάταξης σε μία λίστα 34 πόλεων, καθώς διαθέτει πλήθος χώρων πρασίνου, μειωμένα έξοδα μετακινήσεων και ένα εύρος πολιτιστικών προσφορών.

Αντίθετα, οι ασιατικές πόλεις, όπως το Τόκιο, η Σανγκάη, η Οσάκα και το Guangzhou βρίσκονται στο τέλος της κατάταξης. Οι πόλεις αυτές μπορεί να παρέχουν τις καλύτερες ευκαιρίες εργασίας με παχυλούς μισθούς, αλλά “χωλαίνουν” όσον αφορά στους ελάχιστους χώρους πρασίνου, τα ακριβά ενοίκια και τα υψηλά έξοδα μετακινήσεων.

ksd
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *