hotelbeds

Hotelbeds: Μεγάλη παγκόσμια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το Banyan Tree Group

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Hotelbeds υπέγραψε στρατηγική συμφωνία με την παγκόσμια κορυφαία αλυσίδα φιλοξενίας, Banyan Tree Group.

Η συμφωνία θα παρέχει στους πελάτες της Hotelbeds πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αποκλειστικών προσφορών στα ακίνητα του Banyan Tree Group παγκοσμίως. Σε αντάλλαγμα, ο Όμιλος Banyan Tree θα αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο 60.000 αγοραστών ταξιδιωτικών αγορών της Hotelbeds σε περισσότερες από 140 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Πιο αναλυτικά, η Hotelbeds, η κορυφαία “τράπεζα κρεβατιών” (bedbank) παγκοσμίως, ανακοίνωσε μια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το Banyan Tree Group, έναν από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο, με πολλά brands.

Με αυτήν τη συμφωνία, η Hotelbeds εξασφάλισε αποκλειστικές προσφορές και προνόμια για τους πελάτες της σε 48 ξενοδοχεία του Banyan Tree Group σε 22 χώρες.

ksd PRIMAGEL
adv

Το Banyan Tree Group διαθέτει πέντε βραβευμένες μάρκες: Banyan Tree – μια αλυσίδα με βίλες με μοναδική πολυτέλεια, Angsana – καταπληκτική φιλοξενία για οικογένειες και επαγγελματικές ομάδες, Cassia – σχεδιασμένο με γνώμονα τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, ανάμεσα σε ξενοδοχείο και διαμερίσματα, Dhawa – σύγχρονα casual και design ξενοδοχεία και Laguna – με τα τρία ολοκληρωμένα θέρετρα προορισμού του Ομίλου για ονειρεμένες διακοπές στην Ταϊλάνδη (Πουκέτ), την Ινδονησία (Bintan) και το Βιετνάμ (Lang Co).

Αυτή η νέα συνεργασία θα παρέχει στον Όμιλο Banyan Tree πρόσβαση στους 60.000 αγοραστές ταξιδιών του Hotelbeds που βασίζονται σε περισσότερες από 140 αγορές πηγών παγκοσμίως, που περιλαμβάνουν κανάλια υψηλής αξίας όπως ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και προγράμματα εξαργύρωσης πόντων.

Με αυτήν τη στρατηγική συνεργασία, και εν αναμονή της επανάληψης των ασφαλών ταξιδιών, ο Όμιλος Banyan Tree θα επωφεληθεί από την επέκταση της εμβέλειας των πελατών του, παρέχοντας ταυτόχρονα στους πελάτες της Hotelbeds πρόσβαση σε αποκλειστικές τιμές που έχουν σκοπό να εμπνεύσουν τα ταξίδια και να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της βιομηχανίας.

Ο Jorge Cortés, Διευθυντής Global Sourcing της Hotelbeds, δήλωσε: «Το Banyan Tree Group είναι ένας από τους βασικούς συνεργάτες μας με καταπληκτικές ιδιοκτησίες σε κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Χάρη σε μια εξαιρετική επιχειρηματική σχέση, θέλουμε να αυξήσουμε τις δραστηριότητές μας μαζί τους και, με τη σειρά μας, να προσφέρουμε στους παγκόσμιους αγοραστές ταξιδιωτικών συναλλαγών την ευκαιρία να κάνουν κράτηση και να βιώσουν τα εκπληκτικά ξενοδοχεία του, όταν συνεχίσουν τα ασφαλή ταξίδια”.

Ο Bobby Ong, αντιπρόεδρος, Επικεφαλής Ανάπτυξης από το Banyan Tree Group είπε: «Το Hotelbeds είναι καλά εδραιωμένο στον κλάδο της φιλοξενίας με το εκτεταμένο δίκτυό του. Αυτή η στρατηγική συνεργασία υπογραμμίζει τη συνεργασία δύο εμπορικών σημάτων που κοιτούν το μέλλον. Με την ευημερία και τη βιωσιμότητα στον πυρήνα μας, το χαρτοφυλάκιο πολλαπλών επωνυμιών του Ομίλου μας θα εξυπηρετήσει τους απαιτητικούς πελάτες με διαφορετικές ανάγκες για ταξίδια μετά τον Covid. Με αυτήν τη συνεργασία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε την παγκόσμια εμβέλειά μας σε αγοραστές ταξιδιών και να καλωσορίσουμε περισσότερους διεθνείς ταξιδιώτες στους εκπληκτικούς προορισμούς μας σε όλο τον κόσμο”.

Η  Hotelbeds

Η Hotelbeds είναι η κορυφαία bedbank στον κόσμο.
Σε ένα κατακερματισμένο και σύνθετο ταξιδιωτικό τοπίο, η Hotelbeds παρέχει πάνω από 180.000 ξενοδοχειακές ιδιοκτησίες σε όλο τον κόσμο με πρόσβαση σε συμπληρωματικά κανάλια διανομής υψηλής αξίας που αυξάνουν σημαντικά τα ποσοστά πληρότητας και βελτιστοποιούν το RevPAR – χωρίς να ανταγωνίζονται τη στρατηγική άμεσης διανομής του ξενοδόχου.

hotelbedsΗ Hotelbeds το κάνει αυτό προσφέροντας στους ξενοδόχους πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 60.000 αγοραστών ταξιδίων B2B που δεν έχουν πρόσβαση, όπως ταξιδιωτικοί πράκτορες, ταξιδιωτικοί πράκτορες λιανικής, ιστότοποι αεροπορικών εταιρειών και προγράμματα αφοσίωσης σε περισσότερες από 140 αγορές πηγών παγκοσμίως. Αυτά τα κανάλια παρέχουν στους συνεργάτες του ξενοδοχείου τους επισκέπτες που επιστρέφουν, οι οποίοι κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, ακυρώνουν λιγότερα, ξοδεύουν περισσότερα στον προορισμό και διαμένουν περισσότερο.

Εκτός από τη διαμονή, η Hotelbeds είναι επίσης ο μεγαλύτερος πωλητής ταξιδίων B2B στον κόσμο, προσφέροντας 25.000 διαδρομές μεταφοράς και 18.000 δραστηριότητες, καθώς και αξιοθέατα, εισιτήρια και ενοικίαση αυτοκινήτων. Λειτουργώντας κάτω από τη σειρά προϊόντων «Πέρα από το κρεβάτι», παρέχει στους ξενοδόχους και στους συνεργάτες διανομής ταξιδιού μια αποτελεσματική πλατφόρμα και ισχυρά εργαλεία για την εύκολη ενσωμάτωση και εμπορευματοποίηση του κορυφαίου χαρτοφυλακίου προϊόντων υψηλού περιθωρίου.
Η εταιρεία εδρεύει στην Πάλμα της Ισπανίας.

Η Banyan Tree Holdings Limited

Η Banyan Tree Holdings Limited είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους οίκους φιλοξενίας με πολλές επωνυμίες στον κόσμο. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, θέρετρων, σπα, γκαλερί, γκολφ και κατοικιών του Ομίλου επικεντρώνεται σε πέντε βραβευμένες μάρκες (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa και Laguna) που προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες του σήμερα και του αύριο .

Η Banyan Tree Holdings ιδρύθηκε το 1994 με βάση τη βασική ιδέα της αειφορίας, επιδιώκει να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους και τους προορισμούς σε ολόκληρο το δίκτυο ιδιοκτησιών, προϊόντων και εμπορικών σημάτων της. Με 8000 συνεργάτες σε 22 χώρες, η Banyan Tree Management Academy (BTMA) ιδρύθηκε το 2008 για να υποστηρίξει τους στόχους του Ομίλου, μέσω της εκπαίδευσης και της αριστείας.

Υλοποιώντας την περιφερειακή αναπτυξιακή στρατηγική του, το παγκόσμιο αποτύπωμα του Ομίλου συνεχίζει να αναπτύσσεται με 35 νέα ξενοδοχεία και θέρετρα υπό κατασκευή και κατασκευή, καθώς και 48 ξενοδοχεία σε 13 χώρες από τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Η Banyan Tree Holdings ανέλαβε μια στρατηγική μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Accor το 2016 για την ανάπτυξη και τη διαχείριση των επώνυμων ξενοδοχείων Banyan Tree σε όλο τον κόσμο, καθώς και την πρόσβαση στα παγκόσμια δίκτυα κρατήσεων και πωλήσεων της Accor, καθώς και στο πρόγραμμα πίστης ALL – Accor Live Limitless. Ίδρυσε επίσης μια κοινοπραξία με την China Vanke Co. Ltd. το 2017 – εστιάζοντας σε ενεργά προγράμματα γήρανσης και φιλοξενίας.

1 σχόλιο στο “Hotelbeds: Μεγάλη παγκόσμια συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με το Banyan Tree Group

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *