easyjet

Βρετανία: Επανενεργοποίηση πτήσεων και προορισμών | Η easyJet πετάει στην Αίγυπτο

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα καταγράφεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την περικοπή της “κόκκινης” ταξιδιωτικής λίστας, με την easyJet holidays να καλωσορίζει τους πρώτους Βρετανούς ταξιδιώτες στην Αίγυπτο, στο Σαρμ Ελ Σέιχ και τη Χουργκάντα, αποτελώντας τον πρώτο ταξιδιωτικό πράκτορα και πάροχο πακέτων διακοπών στο Ηνωμένο Βασίλειο που μετέφερε πελάτες στην Αίγυπτο, στην πρώιμη μετά-Covid εποχή. Την ίδια στιγμή, η Wizz Air επανενεργοποιεί πτήσεις από το Λονδίνο (Λούτον) προς τα Γκραν Κανάρια, τη Λισαβόνα, το Μιλάνο και τη Ρώμη.

Οι πρώτοι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο στη Χουργκάντα ​​προσγειώθηκαν σήμερα με την easyJet, αφού τα πρώτα πακέτα διακοπών της easyJet στο Σαρμ ελ Σέιχ αναχώρησαν την περασμένη Παρασκευή. Ο Dean Thomas, επικεφαλής των πελατών της easyJet, υποδέχτηκε τις αφίξεις στο αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ, λέγοντας: “Ανακοινώσαμε τις διακοπές μας στην Αίγυπτο εδώ και πολύ καιρό και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που χαιρετάμε τους πρώτους πελάτες μας και τους στέλνουμε στις καλοκαιρινές διακοπές τους. Είχαμε ήδη μια φανταστική ανταπόκριση από τους πελάτες που συναντήσαμε και βλέπουμε και ακούμε τον ενθουσιασμό όλων όσοι ταξιδεύουν αυτήν την εβδομάδα. Οι διακοπές στην Αίγυπτο έχουν κάτι για όλους, οπότε είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους εδώ για λίγο χειμωνιάτικο ήλιο. Και θα θέλαμε να πούμε ένα τεράσιο ευχαριστώ στην ομάδα και τους συνεργάτες μας στο Σαρμ ελ Σέιχ και τη Χουργκάντα ​​που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε φανταστικές εμπειρίες διακοπών”.

Από την πλευρά της η Wizz Air, επανενεργοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο Λούτον, στο Λονδίνο Λούτον προς Γκραν Κανάρια, Λισαβόνα, Μιλάνο και Ρώμη, καθώς και πτήσεις από Ντόνκαστερ Σέφιλντ προς Λανζαρότε, Τενερίφη και Φουερτεβεντούρα, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα προς πώληση στο wizzair.com

Τα δρομολόγια προς τις ευρωπαϊκές πόλεις από το Λούτον θα εκτελούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ οι πτήσεις προς Γκραν Κανάρια δύο φορές την εβδομάδα.

Από το αεροδρόμιο Ντόνκαστερ Σέφιλντ, η Wizz Air θα πετά δύο φορές την εβδομάδα για Λανζαρότε και Τενερίφη και μία φορά την εβδομάδα για Φουερτεβεντούρα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε περισσότερα δρομολόγια από τα αεροδρόμια Λούτον και Ντόνκαστερ Σέφιλντ, τα οποία θα προσφέρουν στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές όταν αποφασίζουν για το επόμενο ταξίδι τους”, δήλωσε η Marion Geoffroy, διευθύνουσα σύμβουλος της Wizz Air UK.

Οι πελάτες της Wizz Air μπορούν να κλείσουν εισιτήρια με το ταξιδιωτικό πακέτο ασφάλισης της αεροπορικής εταιρίας, που  επιτρέπει στους επιβάτες να ακυρώσουν την πτήση τους έως και τρεις ώρες πριν την αναχώρηση χωρίς καμία χρέωση.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *