© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παρελθόν τα τεστ PCR κατά την επιβίβαση για την AIDA Cruises

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καταργεί την υποχρέωση διενέργειας τεστ PCR κατά την επιβίβαση σε όλες τις αναχωρήσεις της η AIDA Cruises, από την προσεχή Πέμπτη, με την κορυφαία, γερμανική εταιρία κρουαζιέρας να  αντικαθιστά το PCR με μια πιστοποιημένη εξέταση αντιγόνου.

“Σε όλες τις κρουαζιέρες της AIDA Cruises που ξεκινούν από τις 28 Απριλίου 2022, το τεστ PCR για τον κορωνοϊό κατά το check-in θα παραληφθεί”, αναφέρει η εταιρία σε δήλωσή της. Ωστόσο, οι επιβάτες δεν μπορούν να επιβιβαστούν στα κρουαζιερόπλοια χωρίς να προσκομίσουν αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης αντιγόνου, κάτι που ισχύει για όλους τους επισκέπτες ηλικίας τριών ετών και άνω. Το αποτέλεσμα της εξέτασης πρέπει να παρουσιαστεί κατά το check-in και η εξέταση θα πρέπει να έχει διενεργηθεί έως και 24 ώρες πριν την επιβίβαση.

Βεβαίως, προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε μια κρουαζιέρα της AIDA Cruises είναι η πλήρης εμβολιαστική προστασία για επισκέπτες ηλικίας δώδεκα και άνω. “Μόνο το πιστοποιητικό Covid-19 της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει ως απόδειξη πλήρους εμβολιαστικής προστασίας”, διευκρινίζει η εταιρία, επισημαίνοντας, παράλληλα, πως απαιτείται αρνητικό τεστ Covid 19 για παιδιά ηλικίας έως έντεκα ετών.

“Βάσει της επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας και σε στενή συνεργασία με ειδικούς ιατρούς, η AIDA Cruises προσάρμοσε τους κανονισμούς των εξετάσεων για τον κορωνοϊό στην τρέχουσα κατάσταση”, αναφέρει η εταιρία κρουαζιέρας.

Συνεχής ανάπτυξη, οικονομική επιτυχία και πρωτοποριακό πνεύμα στη χρήση καινοτόμων και βιώσιμων τεχνολογιών διακρίνουν την AIDA Cruises, ως μια από τις κορυφαίες τουριστικές εταιρίες στη Γερμανία, με έδρα τη Χανσεατική και πανεπιστημιακή πόλη του Rostock.

Η ιστορία της εταιρίας ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου 1996 με τη βάπτιση του πρώτου πλοίου της AIDA, του σημερινού AIDAcara, με την εταιρία να προαναγγέλλει μια νέα εποχή διακοπών στο νερό.

Η AIDA Cruises συνεχίζει την επιτυχημένη αναπτυξιακή της πορεία, βάζοντας σαν στόχο την ουδέτερη από εκπομπές ρύπων κρουαζιέρα το 2040.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *