anex

Σε διπλάσιο αριθμό ταξιδιωτών στοχεύει ο όμιλος Anex | “Πρωταγωνιστής” ο Neckermann Reisen

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μετά την έντονη ανάπτυξη που σημείωσε φέτος, ο όμιλος Anex στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή του κατά το τουριστικό έτος 2022/2023, με τις μεγαλύτερες προσδοκίες να αφορούν τον Neckermann Reisen.

“Ο χειμώνας θα εanexίναι δύσκολος. Αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το καλοκαίρι”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού ομίλου, Murat Kizilsac, σε συνέντευξή του στο touristik aktuell.

Συγκεκριμένα, αυτή η αισιοδοξία σημαίνει ότι μετά τη φετινή αύξηση κατά 264%, σε σύγκριση με το 2021, ο όμιλος Anex σχεδιάζει να διπλασιάσει, αν όχι να τριπλασιάσει, τον αριθμό των επισκεπτών του σε περίπου ένα εκατομμύριο κατά το επόμενο τουριστικό έτος, με τα τέσσερα brands Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours και Neckermann Reisen.

Οι υλικοτεχνικές προϋποθέσεις γι’ αυτό υπάρχουν, τόνισε ο κ. Kizilsac στη συνέντευξή του, στο περιθώριο της εκδήλωσης Red Carpet Night, η οποία διοργανώθηκε στο Palm Wings Ephesus στο Κουσάντασι, με τη συμμετοχή 170 πωλητών ταξιδιών.

Ο Neckermann θα “απογειωθεί” το 2023

Σημαντικές επιδόσεις προβλέπεται να σημειώσει ο Neckermann Reisen το 2023, με τον διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ του tour operator, Carsten Burgmann, να είναι πεπεισμένος ότι αυτό θα συμβεί, καθώς, όπως είπε, ο Neckermann συνδέει τις γενιές.

Ορισμένοι από τους σημερινούς πατέρες και μητέρες είχαν ήδη ταξιδέψει με τον NEC όταν ήταν παιδιά, και έχουν καλές αναμνήσεις από αυτό. Τώρα είναι σημαντικό να επανέλθουν οι παλιές αξίες: καλά και ταυτόχρονα προσιτά ξενοδοχεία, όπου οι γονείς και οι νέοι αισθάνονται εξίσου άνετα με τα παιδιά και τους εφήβους. Το μήνυμα της Burgmann: “Ο Neckermann  αποτελεί την αρχική μορφή των οργανωμένων διακοπών στη Γερμανία. Θέλουμε να βασιστούμε σε αυτό”, σημείωσε ο κ. Burgmann.

Από την πλευρά του ο Murat Kizilsac πιστεύει ότι το γεγονός ότι ο Neckermann είχε μόλις 13.000 επισκέπτες φέτος έχει να κάνει αποκλειστικά με την καθυστερημένη εκκίνηση του brand. Ενώ, είναι πεπεισμένος ότι ο αριθμός αυτός θα πολλαπλασιαστεί το 2023.

Όπως και να έχει, ο ανταγωνισμός εντός του ομίλου είναι πολύ μεγαλύτερος: Μόνο η Anex Tour καλωσόρισε σχεδόν 240.000 επισκέπτες στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία το 2022. Περίπου 107.000 παραθεριστές ταξίδεψαν με τον ειδικό στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής Bucher και περίπου 90.000 με την Öger Tours. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρίας, η ανάπτυξη ολόκληρου του ομίλου στη γερμανόφωνη αγορά το 2022 ήταν 264%.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *