spain
Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Οι 12 καλύτεροι ταξιδιωτικοί bloggers στο Instagram

PHOTO GALLERY ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Είναι επαγγελματίες, γυρίζουν τον κόσμο και αιχμαλωτίζουν με την κάμερά τους ιδανικούς προορισμούς, εμπνέοντας τους wannabe ταξιδιώτες για την επόμενη κράτηση και παρέχοντάς τους, ταυτόχρονα, ένα διαδικτυακό “διαβατήριο” διαρκείας σε ένα παγκόσμιο υπερθέαμα εικόνων.

Επιτρέψτε μας να σας τους συστήσουμε:

@passionpassport
Το Passion Passport φιλοξενεί μια ομάδα από ταξιδιώτες, αφηγητές και φωτογράφους με ένα και μοναδικό σκοπό: να σάς εμπνεύσει να γνωρίσετε τον κόσμο. Η πολυσυλλεκτικότητα των φωτογραφιών είναι το μεγαλύτερο ατού του.

@tuulavintage
Η fashion & travel blogger Jessica Stein καταγράφει το χρονικό των περιηγήσεών της στο πολυτελές lifestyle, από τα γαλαζοπράσινα νερά των Μαλδίβων ως τους κατάφυτους με βότανα λόφους του εξωτικού Μπαλί.

@chrisburkard
Σκηνές από τη βογραφία του φωτογράφου Chris Burkard που φέρει των τίτλο: “Έχω κάμερα. Θα ταξιδέψω”. Ο ίδιος τα κάνει και τα δύο, αιχμαλωτίζοντας συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα με μια γενική αίσθηση απεραντοσύνης του κόσμου.

@colerise
Σύμφωνα με το βιογραφικό του στο Instagram , ο φωτογράφος Cole Rise είναι ένας καλλιτέχνης… διαφυγής. Οι φωτογραφίες του “παίζουν” με το μαγευτικό φως των προορισμών που επιλέγει -από τη νότια Ιρλανδία, και το Ουαϊόμινγκ, ως τα μικρά νησιά της Ιαπωνίας κι ακόμα παραπέρα.

@travelnoire
“Καλλιεργημένες ιδέες από μια παγκόσμια κοινότητα μαύρων ταξιδιωτών”. Έτσι αυτοπροσδιορίζεται το Travel Noire που ταξιδεύει σε μέρη όπως το Μαρόκο, η Ζανζιβάρη, η Τανζανία, αλλά και η Ζάκυνθος στην Ελλάδα.

@ioegreer
Ο φωτογράφος Joe Greer δίνει μεγάλη έμφαση στις γήινες αποχρώσεις και απαθανατίζει με μοναδικό τρόπο τα χρώματα της φύσης στο Ρortland.

@kevinruss
Ένας… επαναστάτης φωτογράφος, ο Kevin Russ αναδεικύει μέσα από το φακό του συναρπαστικά τοπία από διάφορες περιοχές της Αμερικής.

@moristeele
Η Molly Steele είναι ένας πολύ περπετειώδης τύπος που αναζητά τα ιδανικά μέρη για κατασκήνωση και κολύμπι στις πιο ερημικές -κυριολεκτικά- τοποθεσίες.

@muradosmann
Ο Murad Osmann τραβάει φωτογραφίες και βίντεο όπου πρωταγωνιστεί το… κορίτσι του, που τον ακολουθεί στα πιο ειδυλλιακά μέρη του πλανήτη.

@natgeo
Η επίσημος λογαριασμός του National Geographic στο Instagram έχει όλα όσα περιμένει να δει κανείς από ανθρώπους και τόπους σε όλο τον κόσμο, συν μια επιπλέον “δόση” vintage φωτογραφιών από το πλούσιο αρχείο του.

@ourwildabandon
“Γεννημένες για ταξιδία, από το Βανκούβερ μέχρι παντού στον κόσμο” είναι η Jill και η Kyla, δυο φίλες που, τον Αύγουστο του 2013, πούλησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν και ξεκίνησαν να ταξιδεύουν στον κόσμο. Προσέξτε, γιατί με τις εικόνες που μοιράζονται, μπορεί να σάς παρασύρουν να εγκαταλείψετε κι εσείς τη δουλειά σας…!

@annestreetstudio
Η ζωή της φωτογράφου μόδας Jamie Beck φαίνεται να είναι πολύ γοητευτική. Η ίδια καταγράφει σκηνές από τα παρασκήνια φωτογραφίσεων και άλλα πολλά, σε διάφορες εξωτικές τοποθεσίες, αλλά και σύγχρονες μεγαλουπόλεις του κόσμου.

Πηγή: http://www.mydomaine.com

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *