Πιστωτική κάρτα από τον Thomson

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΕΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μια νέα πιστωτική κάρτα λανσάρει ο Thomson, που θα προσφέρει στους καταναλωτές την ευκαιρία να κερδίσουν πόντους, με τους οποίους θα εξαγοράζουν το κόστος των διακοπών τους.

Οι πόντοι που κερδίζονται μέσω των δαπανών με την κάρτα μετατρέπονται σε εξοικονόμηση στο συνολικό κόστος των διακοπών. Οι λογαριασμοί των πελατών πιστώνονται με πόντους και όταν επιτευχθεί ένα όριο, ο χρήστης μπορεί να κάνει συναλλαγή με την Thomson ή την First Choice. Το επιτόκιο της κάρτας είναι μηδενικό για τους τρεις πρώτους μήνες και χωρίς τέλη, όταν χρησιμοποιείται για αγορά διακοπών σε καταστήματα της Thomson.

Helen Caron
Helen Caron

“Είναι η πρώτη μας φορά και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που εγκαινάζουμε αυτή την πιστωτική κάρτα”, δήλωσε η διευθύντρια διανομής και κρουαζιέρας της Tui UK & Ireland, Helen Caron. “Μάς πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβουμε πραγματικά τί θα μπορούσε να αποδώσει για τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι αυτό στο οποίο έχουμε καταλήξει είναι πραγματικά συναρπαστικό -υπάρχουν πολλά καταπληκτικά οφέλη, τα οποία θα εξασφαλίσουν στους πελάτες μας μεγάλη εξοικονόμηση για τις διακοπές των ονείρων τους”.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβυλος της παρόχου καταναλωτικής πίστης NewDay, James Corcoran, πρόσθεσε: “Η πιστωτική κάρτα Thomson βασίζεται σε εκτενή πελατειακή έρευνα, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι πληροί τις ανάγκες των πελατών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε ένα προϊόν για τους πελάτες της Thomson και της First Choice που κάνει την πίστωση να δουλεύει για λογαριασμό τους -εξοικονομώντας χρήματα για τις διακοπές τους. Είναι μια ξεχωριστή πιστωτική κάρτα για τους ταξιδιωτικούς πελάτες και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Tui Ηνωμένου Βασιλείου σε ένα σπουδαίο πιστωτικό προϊόν για τους πελάτες τους”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *