sbokos

Βραβεύσεις και γαλάζιες σημαίες για το SBOKOS HOTEL GROUP

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Grοup απέσπασαν και φέτος σημαντικά βραβεία από το μεγαλύτερο στο κόσμο Τour Operator, τη TUI.

Cretan Malia Park και Agapi Beach βρέθηκαν και για φέτος στα κορυφαία στο κόσμο για τη περιβαλλοντική τους πολιτική, αποσπώντας το περιβαλλοντικό βραβείο “TUI Umwelt Champion Award”.

Η επιλογή των ξενοδοχείων γίνεται κάθε χρόνο, βάσει ειδικών περιβαλλοντικών κριτηρίων κιαι μελετών της ΤUI για τον κάθε προορισμό, της τεκμηριωμένης φιλικής προς το περιβάλλον πολιτικής που εφαρμόζουν τα ξενοδοχεία, αλλά και των ειδικών ερωτηματολογίων, στα οποία οι πελάτες εκφράζουν τη γνώμη τους, σε σχέση με τις περιβαλλοντικές δραστηριότητες και τη πολιτική του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένουν.

Το Cretan Malia Park και το Agapi Beach βραβεύτηκαν επίσης και με το νέο βραβείο της TUI “TUI Family Champion”, το οποίο βραβεύει τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία!

Επιπλέον το Cretan Malia Park τιμήθηκε και με το σημαντικό βραβείο ποιότητας TUI TOP Quality Award.

Γαλάζιες σημαίες

Και τα τρία ξενοδοχεία του ομίλου SBOKOS HOTEL GROUP, τα οποία βρίσκονται μπροστά σε παραλίες, τα Cretan Malia Park και Agapi Beach Resort καθώς και το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, βραβεύθηκαν και φέτος με το διεθνές βραβείο της “Γαλάζιας Σημαίας”.

Ο θεσμός της “Γαλάζιας Σημαίας” είναι διεθνής και από το 1987 συμβάλει σημαντικά στη προστασία των ακτών και του ευρύτερου παράκτιου περιβάλλοντος.

Για τα ξενοδοχεία του ομίλου, τα οποία είναι διαχειριστές των ακτών που βρίσκονται μπροστά από αυτά, η διάκριση είναι σημαντική και είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων προσπαθειών που καταβάλουν για τη προστασία των ακτών. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους στους οποίους ανήκουν τα ξενοδοχεία οι καθιερωμένες τελετές ανάρτησης των “Γαλάζιων Σημαιών”.

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση, αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το σύστημα περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *