money tourism photo
© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο ακόμη μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις στο νησί της Ρόδου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Γεμάτος από αθλητικές εκδηλώσεις είναι ο μήνας Σεπτέμβριος ενώ το πλούσιο πρόγραμμα θα συνεχιστεί μήνα Οκτώβριο σε  νησιά της  περιοχής ευθύνης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παραμένοντας πάντα στο πλευρό του Αθλητισμού, η ΠΝΑΙ συνδιοργανώνει και στηρίζει δύο ακόμη σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις.

  • Με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης και τον Δήμο Ρόδου, συνδιοργανώνει το Τριεθνές Πρωτάθλημα Τένις JUNIOR στην Ρόδο, από τις 13 έως και 17 Σεπτεμβρίου 2018. Το Πρωτάθλημα, θα πραγματοποιηθεί για αθλητές της κατηγορίας Junior όλων των κατηγοριών δηλαδή αγόρια και κορίτσια κάτω των 10,12,14,και 16 ετών. Το βαθμολογούμενο αυτό τουρνουά δόθηκε για πρώτη φορά στην Ρόδο από την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με δικαίωμα συμμετοχής όλων των παιδιών από την Ελλάδα τη Βουλγαρία τα Σκόπια και την Τουρκία. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αγωνισθούν όλα τα παιδιά των νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων σε ένα τουρνουά με βαθμολογία στην παγκόσμια και την Εθνική κατάταξη. Η παρουσία του νησιού της Ρόδου στο Διεθνές Καλεντάρι αποτελεί από μόνη της μια τεράστια διαφήμιση για τον τόπο καθώς στη λίστα αυτή συγκαταλέγονται όλοι οι διάσημοι τουριστικοί προορισμοί.
  • Με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριαντών Ιαλυσού Ρόδου Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. και τον Δήμο Ρόδου, συνδιοργανώνει Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου (Κορασίδων Νεανίδων) από τις 13 έως και 17 Σεπτεμβρίου 2018. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο φεστιβάλ – τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά (κορασίδων – νεανίδων) με την συμμετοχή ομάδων από το νησί μας, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο.
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *