sofitel

Η Αccor εμπιστεύεται την SGS για την διενέργεια ελέγχου συμμόρφωσης για τα υγειονομικά πρωτόκολλά της στη νότια Ευρώπη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Accor, ηγέτιδα δύναμη διεθνώς στον κλάδο της φιλοξενίας, συνεργάζεται με την SGS, ηγέτιδα εταιρεία επιθεώρησης, επικύρωσης, δοκιμών και πιστοποιήσεων στον κόσμο, προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια και την υγεία των πελατών της στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ελλάδα, εφαρμόζοντας πρόσθετα μέτρα καθαρισμού στα ξενοδοχεία της.

Η συμφωνία ορίζει ότι μόλις τα ξενοδοχεία εφαρμόσουν τα νέα πρωτόκολλα, θα επικυρωθούν και θα ελεγχθούν από επαγγελματίες της SGS, ώστε να μπορούν να λάβουν το σήμα ALLSAFE. Τα ξενοδοχεία της Accor στη Νότια Ευρώπη έχουν ξεκινήσει να δέχονται επισκέψεις από επιθεωρητές της SGS από τις 20 Ιουνίου.

Εστιάζοντας στη διατήρηση υψηλών προτύπων υγείας, το συγκεκριμένο project, χωρισμένο σε τρία στάδια, ξεκίνησε με τον ορισμό των ορθών πρακτικών και την ενσωμάτωση των τοπικών κανονισμών και συστάσεων. Το επόμενο στάδιο ήταν η ανάπτυξη ενός οδηγού αναφοράς από την Accor. Αυτό τελικά θα ακολουθηθεί από τη δημιουργία ενός εξωτερικού πιστοποιητικού που θα αποδεικνύει την αυστηρή εφαρμογή των πρακτικών.

accorΜαζί με την SGS, η οποία έχει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας παγκοσμίως, θα εργαστούμε ώστε να κάνουμε πράξη τη νούμερο ένα προτεραιότητά μας: να μετατρέψουμε τα ξενοδοχεία της Accor στη νότια Ευρώπη σε μέρη όπου η μέγιστη ασφάλεια για εργαζομένους και πελάτες είναι κυρίαρχη”, δήλωσε η Cristina Ramos, SVP Operations της Accor για Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Μάλτα. “Με αυτή τη συνεργασία με την SGS πέρα από τις καλές προθέσεις των ξενοδοχείων προχωρούμε και στο να διασφαλίσουμε τις δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν για την υγεία και την ασφάλεια, δίνοντας το σήμα ALLSAFE μόνο σε όσα ξενοδοχεία λάβουν αυτή την εξωτερική πιστοποίηση”, επισημαίνει η Ramos. 

“Ως συχνός ταξιδιώτης εκτιμώ την αξία του να αισθάνομαι ασφαλής σε ένα ξενοδοχείο, όπως και στο σπίτι μου. Η συνεργασία με την Accor Νότιας Ευρώπης για το πρόγραμμα “ALLSAFE Seal” προσφέρει την προστιθέμενη αξία και εμπιστοσύνη της διαμονής σε ξενοδοχεία, τα οποία ενδιαφέρονται τόσο για τους επισκέπτες τους, όσο και η SGS για τους πελάτες της. Με αφοσιωμένους συνεργάτες, είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε γρήγορα τη συμμόρφωση ενός ξενοδοχείου, διασφαλίζοντας ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα υγείας και ασφάλειας της Accor“, ανέφερε ο Peter Possemiers, ΕVP της SGS Environment, Health & Safety.

Οι παράμετροι που θα καλυφθούν από τις επιθεωρήσεις της SGS περιλαμβάνουν επικύρωση καθαρισμού και απολύμανσης, έλεγχο αποβλήτων και ασφάλεια υδάτων, ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, ασφάλεια των εργαζομένων, υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης και μακροπρόθεσμη συνέχιση σχεδιασμού της πρωτοβουλίας.

ksd
adv

Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών και σύμφωνα με τους κώδικες διαφάνειας της Accor, οι επισκέπτες θα μπορούν να ελέγχουν ποια ξενοδοχεία έχουν λάβει την πιστοποίηση στις ιστοσελίδες κάθε ιδιοκτησίας και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός κωδικού QR που θα παρέχεται στα ξενοδοχεία που πληρούν όλες τις απαιτήσεις.

H ACCOR

H Αccor, ηγέτιδα δύναμη στην ολιστική φιλοξενία (augmented hospitality) παγκοσμίως, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε περισσότερες από 5.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 110 προορισμούς. Με πάνω από 50 χρόνια εξειδίκευσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ο Όμιλος παρουσιάζει ένα εκτεταμένο portfolio με ξενοδοχειακά brands που καλύπτουν ένα εύρος από οικονομικές μέχρι πολυτελείς επιλογές. Πέραν της φιλοξενίας, η Accor δίνει τη δυνατότητα νέων τρόπων ζωής, εργασίας και ψυχαγωγίας συνδυάζοντας την εστίαση με τη διασκέδαση, την ευεξία και τη συνεργασία. Προσφέρει επίσης ψηφιακές λύσεις που μεγιστοποιούν τις πωλήσεις, βελτιστοποιούν τις λειτουργίες του ξενοδοχείου και βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ένα από τα πιο ελκυστικά προγράμματα ανταμοιβής στον κόσμο. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αειφορίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, η Accor παρουσιάζει έντονη εταιρική κοινωνική δράση, προσφέροντας στον πλανήτη και την κοινωνία μέσω του προγράμματος “Planet 21 – Acting Here” καθώς και του επενδυτικού κεφαλαίου “Accor Solidarity”, το οποίο βοηθά στην επαγγελματική αποκατάσταση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων μέσω της εκπαίδευσης.

ksd
adv
Η SGS

H SGS είναι ηγέτιδα εταιρία, επιθεώρησης, επικύρωσης, δοκιμών και πιστοποιήσεων διεθνώς. Αναγνωρίζεται ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την ποιότητα και την ακεραιότητα. Με πάνω από 94.000 υπαλλήλους, η SGS λειτουργεί ένα δίκτυο περισσότερων από 2.600 γραφείων και εργαστηρίων σε όλο τον κοσμο.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *