ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ: Καινοτόµοι στεγνωτήρες µαλλιών Valera

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Ανανεώνοντας συνεχώς την πλούσια προϊοντική της γκάµα, η εταιρία ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε. προτείνει στα ελληνικά ξενοδοχεία τους στεγνωτήρες µαλλιών ξενοδοχειακού τύπου µε διακόπτη Push, του ελβετικού οίκου Valera, οι οποίοι εφαρµόζουν µια νέα καινοτοµία, που βελτιώνει στο µέγιστο τις επιδόσεις τους, επιτυγχάνοντας µεγάλη οικονοµία ρεύµατος και απόλυτη ασφάλεια.

Eίναι επίτοιχοι, πολύ κομψοί, εύχρηστοι, φιλικοί προς το περιβάλλον και ειδικά φτιαγμένοι για σκληρή ξενοδοχειακή χρήση, δηλαδή ανθεκτικοί και δυνατοί.

Τα νέα μοντέλα με πρίζα ξυριστικής μηχανής προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς η νέα υποδοχή της ξυριστικής μηχανής έχει:

Μετασχηματιστή απομόνωσης ασφαλείας σύμφωνα με το IEC 61558-2-5.

Pushbutton για παροχή ενέργειας μόνο όταν η ξυριστική μηχανή τοποθετείται στην πρίζα.

Όριο 20 VA για τις συσκευές που συνδέονται.

Προστατευτικά στις οπές υποδοχής 220-240V της πρίζας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του στεγνωτήρα VALERA είναι:

Ισχύς 1200 – 1800 W.

Πρίζα ξυριστικής μηχανής
110-220V.

On/Off push button.

2 θέσεις παροχής αέρα, 3 θέσεις θερμοκρασίας.

Επιτοίχια βάση με On/Off κουμπί ασφάλειας.

Για περισσότερο από μισό αιώνα, η Valera εξοπλίζει επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία, φτάνοντας, σήμερα να ξεπερνά τον αριθμό των 100.000 ξενοδοχείων – πελατών της. Τα πολυτελέστερα εξ’ αυτών και οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στον κόσμο, όπως: Burj Al Arab, Kempinski, Marriott, Swissotel, Intercontinental, Radisson, Peninsula, Hilton, Renaissance, Mövenpick, Jolly, Taj Mahal, Le Meridien, Sheraton, Novotel, Holiday Inn, κ.λπ., γνωρίζουν και εμπιστεύονται, χρόνια τώρα, την ελβετική συνέπεια, αισθητική και τεχνολογία της Valera.

Η Valera κατασκευάζει όλους τους στεγνωτήρες μαλλιών και χεριών στην Ελβετία και αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την εταιρία ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ Ο.Ε., η οποία είναι πασίγνωστη στον χώρο της επαγγελματικής φιλοξενίας, καθώς επί τριανταπέντε συναπτά έτη εξοπλίζει τα ελληνικά ξενοδοχεία με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, κορυφαίων ευρωπαϊκών brands.

Βασιζόμενη στην αξιοπιστία, τη λειτουργικότητα των προϊόντων της, την άψογη οργάνωση, τη συνεχή επαφή με τους πελάτες και τη διαρκή τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, η εταιρία, έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με όλες σχεδόν τις ελληνικές, ξενοδοχειακές αλυσίδες, τα πλέον γνωστά και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πάνω από 1.000 ξενοδοχεία, διαφόρων κατηγοριών, σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *