ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ: Βραβευµένοι στεγνωτήρες µαλλιών VALERA

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Tον τίτλο της «Καλύτερης µάρκας στεγνωτήρα µαλλιών 2020» κέρδισε επάξια η ελβετική εταιρεία Valera, σε ετήσια έρευνα που διεξήγαγε το ανεξάρτητο γερµανικό βιοµηχανικό ενηµερωτικό δελτίο friseur-intern, προς τους επαγγελµατίες κοµµωτές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αποσπά βραβείο ποιότητας η παγκοσμίου φήμης εταιρεία κατασκευής στεγνωτήρων, καθώς και το 2019 πήρε το βραβείο PLUS X Award, «Καλύτερης Εταιρείας της χρονιάς», για τις καινοτομίες που εφαρμόζει στα προϊόντα της. Οι στεγνωτήρες μαλλιών Valera έχουν εξαιρετικές βαθμολογίες στις κατηγορίες ποιότητας, value for money, εξυπηρέτησης και εγγύησης.

VALERA είναι το brand name της Ελβετική εταιρίας περιποίησης μαλλιών Ligo Electric SA που είναι παγκοσμίως γνωστή ως “Swiss Hair Specialists”, με εξηνταεπτά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή στεγνωτήρων μαλλιών. Δύναμή της, η εγγύηση ποιότητας με τον ελβετικό σταυρό και η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της.

Η αγαπημένη εταιρεία ξενοδοχειακού εξοπλισμού, βρίσκεται πάντα ένα βήμα πριν η επιθυμία να γίνει ανάγκη και προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η τεχνολογία αιχμής.

Σε άρθρο του friseur-intern αναφέρεται πως τα ελβετικά προϊόντα είχαν πάντα άριστη φήμη, καθώς η χώρα αντιπροσωπεύει την ακρίβεια και την ποιότητα όπως καμία άλλη χώρα στον κόσμο.

Η Valera ιδρύθηκε από τον Gustavo Soresina στο Μιλάνο το 1955 και στα μέσα της δεκαετίας του 1970 μεταφέρθηκε στο καντόνι Ticino της Ελβετίας. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η εταιρεία αναπτύχθηκε με τα ελβετικά πρότυπα ποιότητας και έγινε ένας από τους πλέον κορυφαίους κατασκευαστές στεγνωτηρίων μαλλιών στον κόσμο.

Το ένα τρίτο κάθε κύκλου εργασιών αφορά στην λιανική αγορά, και τα υπόλοιπα δύο τρίτα σε εξοπλισμό ξενοδοχείων και στην αγορά κομμωτηρίου.

Τα προϊόντα της VALERA πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες, παγκοσμίως και βρίσκονται σε εκατοντάδες χιλιάδες δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων, καθώς οι “Swiss Hair Specialists” έχουν γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας και στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η VALERA γνωρίζει και ικανοποιεί τις ειδικές ανάγκες που έχουν οι ξενοδόχοι και οι πελάτες τους, για ασφάλεια, αντοχή, περιβαλλοντική συμβατότητα, αισθητική και άνεση.

Τα ξενοδοχεία και τα resorts που είναι εξοπλισμένα με στεγνωτήρες μαλλιών της VALERA Hospitality βρίσκονται ανάμεσα στις βραβευμένες επιχειρήσεις των “Διεθνών Ξενοδοχειακών Βραβείων” και “World Luxury Hotel Awards”. Τα πολυτελέστερα εξ΄ αυτών και οι μεγαλύτερες αλυσίδες του κόσμου, όπως: Burj Al Arab, Kempinski, Marriott, Swissotel, Intercontinental, Radisson, Peninsula, Hilton, Renaissance, Mövenpick, Jolly, Taj Mahal, Le Meridien, Sheraton, Novotel, Holiday Inn, κ.λ.π., γνωρίζουν και εμπιστεύονται, επί σειρά ετών, την ελβετική συνέπεια, αισθητική και τεχνολογία της VALERA.

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τις καινοτομίες και την άριστη ποιότητα των στεγνωτηρίων μαλλιών που παράγονται στην Ελβετία. Όμως, οι άνθρωποι της VALERA δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους. Κάθε διάκριση είναι γι’ αυτούς εφαλτήριο και πρόκληση για νέες επιτυχημένες σειρές προϊόντων.

Ψάχνουν και βρίσκουν λύσεις και τεχνικές καινοτομίες για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του τομέα της φιλοξενίας.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, η VALERA Hospitality έχει σχεδιάσει νέα μοντέλα για χρήση στα μπάνια και διαθέτει στην αγορά στεγνωτήρες μαλλιών με την ονομασία VALERA PROTECT. Αυτές οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με τον αντιηλεκτοπληξιακό διακόπτη διαφυγής ElectroStop (RCD) στην επιτοίχια βάση, ο οποίος μειώνει τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας που προκαλείται από οποιοδήποτε διαρροή ρεύματος (π.χ. αν ο στεγνωτήρας έρθει τυχαία σε επαφή με το νερό).

Εξάλλου, οι στεγνωτήρες μαλλιών ξενοδοχειακού τύπου με διακόπτη «Push», εισάγουν μια νέα καινοτομία που βελτιώνει στο μέγιστο τις επιδόσεις τους, επιτυγχάνουν μεγάλη οικονομία ρεύματος και απόλυτη ασφάλεια.

Τώρα, οι στεγνωτήρες υψηλής ποιότητας δεν είναι μόνο ισχυροί, ασφαλείς και διαχρονικοί. Είναι απίστευτα κομψοί, καθώς η μαύρη έκδοσή τους ικανοποιεί τις νέες τάσεις, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ελβετική υπεροχή.

Η εταιρεία ΠΟΛΥΕΥΘΥΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – ΑΦΟΙ ΣΑΜΑΡΑ ΙΚΕ συνεργάζεται με τον ελβετικό οίκο VALERA, από το 1997 και διαθέτει στην ελληνική αγορά εξοπλισμού ξενοδοχείων, στεγνωτήρες μαλλιών κορυφαίας ποιότητας και άλλα ξενοδοχειακά είδη. Βασιζόμενη στην αξιοπιστία, των προϊόντων της, την άψογη οργάνωση, τη συνεχή επαφή με τους πελάτες και τη διαρκή τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, έχει αναπτύξει μακροχρόνιες συνεργασίες με όλες σχεδόν τις ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, τα πλέον γνωστά και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πάνω από 1000 ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *