ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξαγορά του SERITA και του RODA από την G Hotel της οικογένειας Παπαδάκη, του S. Hartmann και του Ferid Nasr

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

– Η «The G Hotel Collection» αποκτά 2 δημοφιλή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Κρήτη και στην Κέρκυρα
Η νεοϊδρυθείσα ξενοδοχειακή εταιρεία The G Hotel Collection εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, μέσω της απόκτησης δύο εμβληματικών ξενοδοχειακών μονάδων του Roda Beach Resort & Spa στην Κέρκυρα και του Serita Beach Hotel στην Κρήτη.

Και τα δύο θέρετρα θα λειτουργήσουν κανονικά τον Απρίλιο του 2024 υπό νέα επαγγελματική διαχείριση ενώ όλες οι υπάρχουσες συμβάσεις με τουριστικούς πράκτορες θα παραμείνουν σε ισχύ. Aνακαινίσεις προγραμματίζονται από τον Χειμώνα του 2024.

dts
Ο κ. Γιάννης Παπαδάκης της DTS Hellas
Sören-Hartmann_der_touristik
Ο κ. Sören Hartmann

Ο νέος όμιλος είναι το επιστέγασμα μιας δυναμικής επιχειρηματικής σύμπραξης της οικογένειας Παπαδάκη, με τον Sören Hartmann, πρόεδρο της BTW (Federal Association of the German Tourism Industry) και πρώην CEO του Ομίλου Der Touristik (του τουριστικού βραχίονα της RΕWΕ Group) και του Ferid Nasr, πρώην ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού Ομίλου Exim Tour και σήμερα ιδιοκτήτη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων σε Ευρώπη, Αίγυπτο και Τυνησία.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα ως προορισμό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επενδύσουμε σε δύο εξαιρετικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και βελτίωσης»,δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας Sören Hartmann.

Το Hotel Serita Beach διαθέτει 276 δωμάτια στον Ανισσαρά Χερσονήσου στην Κρήτη.
Το ξενοδοχείο Roda Beach Hotel & Spa διαθέτει 520 δωμάτια σε έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων στη βόρεια Κέρκυρας.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *