ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Stefan Baumert της TUI De, μιλάει στο money-tourism.gr και εκφράζει την αισιοδοξία του για το Καλοκαίρι του 2020

VIDEO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στο money-tourism.gr, μίλησε ο Chief Operating Officer της TUI De, κ. Stefan Baumert, με την ευκαιρία της παρουσίασης του προγράμματος της TUI για το Καλοκαίρι του 2020, στη Ρόδο, στην οποία παρέστησαν 60 Γερμανοί δημοσιογράφοι και 4 ελληνικά μέσα.

Ο Νο2 της TUI εξέφρασε την αισιοδοξία του για την Ελλάδα για το 2020, όσον αφορά στα ταξίδια των Γερμανών τουριστών στην χώρα μας, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα αναφορικά με τις αεροπορικές θέσεις.

tui
money tourism copyright photo

Σημείωσε δε με νόημα ότι η Ελλάδα είναι στρατηγικός συνεργάτης για τον ταξιδιωτικό γίγαντα, ενώ τόνισε την σημασία των δραστηριοτήτων για την ικανοποίηση των επισκεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Marek Andryszak, Πρόεδρος της TUI Deutschland, ο Stefan Baumert, COO της εταιρίας, ο Martin Riecken, διευθυντής Επικοινωνίας της εταιρίας, ο Ευάγγελος Γεωργίου, υπεύθυνος Επικοινωνίας Διεθνών Αγορών TUI Group, ο διευθύνων σύμβουλος της ATLANTICA Δημήτρης Νικολαϊδης, η Barbara Kirchner, διευθύντρια Βόρειας και Ανατολικής Ελλάδας TUI Destination Experiences και η διευθύντρια του ΕΟΤ Γερμανίας Βίκυ Στρούμπου, 60 Γερμανοί δημοσιογράφοι και 4 ελλληνικά μέσα.

Δείτε την συνέντευξη του COO της TUI στο κανάλι του money-tourism.gr, στο youtube.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *