der touristik
Photo DER Touristik

DER Touristik: Σημαντική αύξηση των προκρατήσεων στη Μεσόγειο το 2022 | Αύξηση του προγράμματος στην Ελλάδα και νέα ξενοδοχεία | Προτεραιότητα οι οικογένειες με 1.400 ξενοδοχεία, 100 στην Ελλάδα | ΤΙΜΕΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι νικητές του καλοκαιριού του 2022 θα είναι και πάλι προορισμοί διακοπών στην Ευρώπη, ανέφερε στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων καλοκαιρινών προγραμμάτων των brands του ομίλου DER Touristik, DERTOUR, Jahn Reisen, ITS και Meiers Weltreisen, ο Dr. Ingo Burmester, διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik Central Europe και συμπλήρωσε: “Το ερχόμενο καλοκαίρι, οι ταξιδιωτικοί προορισμοί με αυτοκίνητο και οι περιοχές διακοπών γύρω από τη Μεσόγειο ανθούν. Τα ταξίδια μετ’ επιστροφής στην Ευρώπη γιορτάζουν επίσης την αναγέννηση: Οι Γερμανοί ανακάλυψαν ξανά την Ευρώπη ως προορισμό”.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του ομίλου, έχουν προσαρμόσει τα προγράμματά τους σε αυτήν την εξέλιξη: Η γκάμα των ξενοδοχείων στους προορισμούς της Μεσογείου έχει αυξηθεί και η DERTOUR και οι θυγατρικές της, προσφέρουν κορυφαία ξενοδοχεία αποκλειστικά στη γερμανική αγορά.

thomas cook«Πολλά από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στις πιο όμορφες παραλίες μπορούν να κλειστούν μόνο με την DERTOUR και τις αδελφές της μάρκες», λέει ο Dr. Ingo Burmester. Το μερίδιο των αποκλειστικών ξενοδοχείων υψηλής ζήτησης αυξήθηκε συνολικά κατά 10 τοις εκατό το Καλοκαίρι του 2022 και στη Γερμανία το μερίδιό τους είναι σχεδόν 15 τοις εκατό. Τα περισσότερα από τα 400 αποκλειστικά προϊόντα προσφέρονται στη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία.

Σύμφωνα με την αυξημένη ανάγκη για ατομικότητα και ιδιωτικότητα, η DERTOUR και οι αδελφές της μάρκες επεκτείνουν τη γκάμα τους με πολλά νέα ξενοδοχεία και βίλες με ιδιωτικές πισίνες.

Ο πρώτος mega κατάλογος της DERTOUR “Travel Consciously” σημείωσε απόλυτη επιτυχία. Στο δεύτερο περιοδικό «Αειφόρο ταξίδι» που μόλις κυκλοφόρησε, ο διοργανωτής προσφέρει και πάλι υπεύθυνες ταξιδιωτικές προσφορές.Για πρώτη φορά στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και υπεραστικοί προορισμοί και τώρα για πρώτη φορά εκδρομές που έχουν σχεδιαστεί για να είναι βιώσιμες. Σε 64 σελίδες, οι πελάτες μπορούν να βρουν ξενοδοχεία με πιστοποίηση βιωσιμότητας και εκδρομές σε έντεκα χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η γκάμα DERTOUR συμπληρώνεται για πρώτη φορά από επιλεγμένα εξειδικευμένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών τουριστικών πρακτόρων της DER Touristik Suisse, Kontiki Reisen (Βόρεια Ευρώπη), Dorado Latin Tours (Λατινική Αμερική), asia365 (Ασία) και Manta Reisen (καταδύσεις παγκοσμίως). Με αυτόν τον τρόπο, ο διοργανωτής ενισχύει τη θέση του ως προμηθευτής πλήρους γκάμας στην αγορά.

“Η DERTOUR είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης για διακοπές και ταξίδια όλων των ειδών: είτε για οργανωμένες εκδρομές είτε για μεμονωμένες προσφορές κοντά ή μακριά, είτε για ταξίδι στην πόλη, είτε για σαφάρι με σκηνές, για αθλητικές εκδηλώσεις ή για εκδρομές σε όλο τον κόσμο, είτε για διακοπές με συνείδηση ​​τιμών, είτε για ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας είτε για διαμονή πολυτελείας – Η DERTOUR εκπληρώνει κάθε επιθυμία διακοπών και πάντα με πιο αξιόπιστη Ποιότητα, ασφάλεια και ευελιξία», εξηγεί ο Δρ. Ingo Burmester. “Αυτή είναι η υπόσχεση της κορυφαίας μάρκας Dertour”, λέει.

Υψηλή η ζήτηση, μείωση τιμών

“Μια σταθερή εξέλιξη τιμών με μειώσεις έως και μείον 5 τοις εκατό και πολυάριθμες τιμές στο επίπεδο του προηγούμενου έτους, σε συνδυασμό με υψηλές εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές θα εξασφαλίσουν χαμηλές τιμές παγκοσμίως και το επόμενο έτος. Οι προοπτικές για την ερχόμενη σεζόν είναι αντίστοιχα θετικές. Αναμένουμε υψηλή ζήτηση το καλοκαίρι του 2022», δήλωσε ο Burmester.

Τιμές

Ενδεικτικές τιμές ακολουθούν.

Αυστρία, Τιρόλο, Ried im Oberinntal, Mozart Vital (ανώτερη μεσαία τάξη),
7 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με επιπλέον κρεβάτια, πλήρη διατροφή, συμπεριλαμβανομένης της βασικής κάρτας Tiroler Oberland και 1 είσοδο στο Swarovski Crystal Worlds ανά δωμάτιο, π.χ. 04.06.-11.06 0,22, από 1.629 EU R για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 5 ετών (εάν κάνετε κράτηση έως τις 30/04/22). (DERTOUR “Family Vacation” 2022)

Ελβετία, Κεντρική Ελβετία, Morschach, Swiss Holiday Park (ανώτερη μεσαία τάξη), 7 διανυκτερεύσεις σε οικογενειακό δωμάτιο, πρωινό, είσοδος στην πισίνα περιπέτειας, σάουνα και γυμναστήριο, Toms Happy Club (για παιδιά από 6 μηνών), παιδικός μπουφές , φαγητό και ποτό για όλα τα παιδιά έως 15 ετών, π.χ. 01.05.-08.05.22, από 2.635 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 6 ετών. (DERTOUR “Family Vacation” 2022)

Αυστρία, Salzkammergut, 8ήμερη εκδρομή πεζοπορίας “Salzkammergut Almwandern für Familien” από / προς Wolfgangsee, 7 διανυκτερεύσεις σε οικογενειακό δωμάτιο, πρωινό, μεταφορά αποσκευών, 1 γεύμα Kasnockn εάν διανυκτερεύσετε στο Alm, 1 αυστριακό ζαχαροπλαστείο στο Alm, 1 βόλτα με τελεφερίκ, 1 κάρτα περιπέτειας Salzkammergut , π.χ. 06.03.-10.06.22, από 1.669 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 11 ετών. (DERTOUR “Family Vacation” 2022)

Γερμανία, Kalkar, Kernie’s Familienpark, All-In-Light-Arrangement: 1 διανυκτέρευση σε δωμάτιο τεσσάρων κρεβατιών στο Kernie’s Hotel (μεσαία τάξη), ημιδιατροφή, καφές και κέικ, αναψυκτικά, μπύρα, κρασί, Kernie’s pub street με ψυχαγωγία , αθλητικές δραστηριότητες και δραστηριότητες παιχνιδιού, είσοδος στο Kernie’s Familienpark, π.χ. στις 10 Απριλίου, 22 Απριλίου,
από 279 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά (3-12 ετών). (DERTOUR “Leisure and Holiday Parks” 2022)

Ισπανία, Μαγιόρκα, Cala Millor, οικογενειακό συγκρότημα “Ciudad Laurel” (μεσαία τάξη), 1 εβδομάδα σε διαμέρισμα, all inclusive, πτήση από/προς Κολωνία, π.χ. στις 3 Μαΐου, 22 Μαΐου, από 1.149 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά ( 2-6 ετών, 1 παιδί δωρεάν). (ITS “Balearic Spanish Mainland Algarve” καλοκαίρι 2022)

Ισπανία, Ίμπιζα, Puerto de San Miguel, “Calimera Balansat Resort” (ανώτερη μεσαία τάξη), 1 εβδομάδα σε διαμέρισμα, ημιδιατροφή +, πτήση από / προς Κολωνία, π.χ. στις 05 /11/22, από 1.509 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά (2-7 ετών). (ITS “Βαλεαρίδες Νήσοι Ισπανική Ηπειρωτική Αλγκάρβε” Καλοκαίρι 2022)

Κροατία, Baška Voda, Noemia Family Resort (ανώτερη μεσαία τάξη), 1 εβδομάδα σε διαμέρισμα, π.χ. 30.04.-07.05.22, από 699 EUR ανά μονάδα για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 11 ετών. (DERTOUR “Κροατία Μαυροβούνιο Αλβανία Σλοβενία ​​Μάλτα” Καλοκαίρι 2022)

Ελλάδα, Κως, Sentido Pelagos Suites Hotel & Spa (Πρώτη Θέση), 1 εβδομάδα στη Superior Σουίτα, all inclusive, πτήση από/προς Κολωνία, π.χ. στις 12 Μαΐου 22, από 2.339 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 11 ετών χρόνια. (DERTOUR “Ελλάδα Κύπρος” Καλοκαίρι 2022)

Λετονία / Εσθονία, 12ήμερη οικογενειακή εκδρομή “Ζήστε τη Λετονία και την Εσθονία με τα παιδιά” από τη Ρίγα / στο Ταλίν, 11 διανυκτερεύσεις σε οικογενειακό δωμάτιο, πρωινό, π.χ. την 1η Μαΐου 2002, από 1.619 EUR για 2 ενήλικες και 2 παιδιά έως 11 ετών. Πτήσεις από τη Φρανκφούρτη από 1.109 EUR ανά οικογένεια. (DERTOUR “Northern Europe Baltic Russia Central Asia” 2022)

Τουριστικό έτος 2020/21 και τρέχουσα κατάσταση κρατήσεων

Το προηγούμενο τουριστικό έτος 2020/21 (1 Νοεμβρίου 2020 έως 31 Οκτωβρίου 2021) ήταν μια απαιτητική επιχειρηματική χρονιά πίσω από την τουριστική βιομηχανία. Ωστόσο, παρά τις δύσκολες συνθήκες, η DERTOUR και οι θυγατρικές της μάρκες κατάφεραν να το κλείσουν με πλεονέκτημα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να κερδίσουν σημαντικό μερίδιο αγοράς, ειδικά στην κατηγορία των μεσαίων αποστάσεων. Η σύγκριση με το επίπεδο πριν από τον κορωνοϊό δείχνει: Ο κύκλος εργασιών της περασμένης τουριστικής χρονιάς ήταν λιγότερο από 60 τοις εκατό χαμηλότερος από εκείνον της τουριστικής χρονιάς 2018/19, και επομένως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία DRV, πάνω από την αγορά, η οποία κατέγραψε ένα συνολικό μείον 69 τοις εκατό.

Μετά από μια αδύναμη χειμερινή περίοδο που σχετίζεται με τον κορωνοϊό, μια ματιά στη θερινή περίοδο του 2021 δείχνει μια θετική εξέλιξη: Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους στόχους, η DERTOUR και οι αδελφές της μάρκες πέτυχαν περισσότερο από το ήμισυ του όγκου πωλήσεών τους πριν από τον κορωνοϊό το περασμένο καλοκαίρι. Οι προορισμοί διακοπών στη Μεσόγειο  και στην Ευρώπη, συνολικά έφτασαν στο αξιοσημείωτο 80 τοις εκατό του επιπέδου πριν από τον κορωνοϊό, με την Ελλάδα και την Τουρκία, για παράδειγμα, να έχουν καλύτερες επιδόσεις από ό,τι πριν από τον κορωνοϊό και ένα συν 20 και 15 τοις εκατό αντίστοιχα σε σύγκριση έως το καλοκαίρι του 2019.

Οι προκρατήσεις για το Καλοκαίρι του 2022 είναι επίσης πολύ ενθαρρυντικές. Δείχνουν ότι οι ευέλικτες επιλογές αποδεικνύουν την αξία τους: ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές έχει κρατηθεί σε μακροπρόθεσμη βάση. Αυτό δείχνει ότι οι επιλογές flex δίνουν στους επισκέπτες των διοργανωτών DERTOUR ευελιξία και ασφάλεια και έτσι τους δίνουν τη δυνατότητα να λάβουν μια απόφαση έγκαιρης κράτησης, η οποία ταυτόχρονα τους εξασφαλίζει ελκυστικές τιμές πρώιμης πώλησης.

Ειδικά οι κρατήσεις τις τελευταίες εβδομάδες έδειξαν ξεκάθαρα ότι η επιθυμία για ταξίδι είναι μεγαλύτερη από ποτέ μετά το αναγκαστικό διάλειμμα. Πολλοί προορισμοί κρατήθηκαν πιο έντονα από ό,τι την ίδια στιγμή πριν από τον κορωνοϊό. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τα Κανάρια Νησιά, για τα οποία έγιναν πρόσφατα κρατήσεις πάνω από δυόμισι φορές περισσότερες από ό,τι τον Χειμώνα 2018/19.

Οι εισερχόμενες κρατήσεις για την Αίγυπτο ήταν διπλάσιες από ό,τι την ίδια στιγμή πριν από τον κορωνοϊό, οι Μαλδίβες -με μεγάλη ζήτηση για παραθαλάσσιες και θαλάσσιες βίλες με μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής- είχαν κρατηθεί ακόμη και σχεδόν τρεις φορές περισσότερες, και μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν τρεις φορές περισσότεροι επισκέπτες για το Ντουμπάι από ό,τι την ίδια στιγμή πριν από την Κορόνα. Η Ταϊλάνδη και οι ΗΠΑ αναπτύσσονται επίσης θετικά: μετά την απλοποίηση των όρων εισόδου, οι κρατήσεις αυξάνονται ξανά.

Ωστόσο, η αλλαγή της κατάστασης του κορωνοϊού στη Γερμανία και τον δημοφιλή προορισμό διακοπών Αυστρία επηρεάζει τις τρέχουσες εισερχόμενες κρατήσεις. «Τα συστήματα κράτησής μας λειτουργούν σαν σεισμογράφος για άλλη μια φορά», εξηγεί ο Δρ. Ingo Burmester. “Με την αλλαγή της κατάστασης του κορωνοϊού και τα νέα μέτρα, ο αριθμός των εισερχόμενων κρατήσεων έχει αποδυναμωθεί κάπως εδώ και μερικές ημέρες. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να περιμένει.” Ωστόσο, ο Burmester δεν προβλέπει μόνιμες αρνητικές επιπτώσεις, καθώς οι τελευταίοι μήνες έχουν δείξει ότι οι θετικές εξελίξεις, όπως το άνοιγμα των ταξιδιωτικών προορισμών, έχουν άμεση και ευεργετική επίδραση στη ζήτηση. «Η φάση του περιορισμού θα είναι μόνο σύντομη. Μετά από πολύ καιρό με πολλούς περιορισμούς, οι άνθρωποι πλέον λαχταρούν όλο και περισσότερο για ταξίδια και διακοπές και θα τα περάσουν εκεί.

Από την αρχή της πανδημίας, οι κρατήσεις πραγματοποιούνται πιο κοντά στο ταξίδι από ό,τι πριν: Με την DERTOUR και τις αδελφές μάρκες της, οι κρατήσεις γίνονται επί του παρόντος κατά μέσο όρο τέσσερις έως έξι εβδομάδες πριν από την έναρξη του ταξιδιού. Επί του παρόντος, το 25 τοις εκατό των κρατήσεων είναι για το ερχόμενο καλοκαίρι και το 75 τοις εκατό για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο 2021/22. Ο Burmester προβλέπει ότι αυτή η συμπεριφορά κράτησης θα συνεχιστεί λόγω της τρέχουσας κατάστασης, ειδικά στις διακοπές για σκι.

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για το χειμώνα 2021/22 είναι τα Κανάρια Νησιά, ο Ινδικός Ωκεανός, η Αίγυπτος, η Καραϊβική, οι επίγειοι προορισμοί Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Τουρκία. Πριν από την Corona, η Ταϊλάνδη ήταν μακράν ο πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός, ακολουθούμενη από τις Κανάριες Νήσους, τη Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία, την Καραϊβική και τον Ινδικό Ωκεανό. Φέτος, η παραδοσιακή χειμερινή αγαπημένη Ταϊλάνδη μόλις τώρα ανοίγει στον τουρισμό με απλοποιημένες συνθήκες εισόδου. Οι ηλιόλουστοι προορισμοί των Καναρίων Νήσων, της Αιγύπτου και του Ινδικού Ωκεανού θα επωφεληθούν από αυτόν τον χειμώνα, καθώς απολαμβάνουν σημαντικά μεγαλύτερη ζήτηση από ό,τι πριν από τον κορωνοϊό.

Η κατάσταση του κορωνοϊού στην Αυστρία οδηγεί επί του παρόντος σε μείωση της ζήτησης για τον δημοφιλή προορισμό διακοπών. Το αν αυτό θα συνεχιστεί εξαρτάται από περαιτέρω εξελίξεις: “Ελπίζουμε ότι τα ολοκληρωμένα μέτρα περιορισμού που εισήγαγε η Αυστρία θα τεθούν σε ισχύ γρήγορα και πριν από την έναρξη της κύριας σεζόν. Τότε τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μια υπεύθυνη χιονοδρομική περίοδο”, λέει ο Δρ. Ingo Burmester.

Εξέλιξη τιμών: Οι καλοκαιρινές διακοπές παραμένουν φθηνές

Στην Καραϊβική, τη Λατινική Αμερική και την Ταϊλάνδη, οι διακοπές είναι περίπου πέντε τοις εκατό φθηνότερες από ό,τι το προηγούμενο έτος. Γενικά, οι τιμές στην Ασία παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες. Στο επίπεδο του προηγούμενου έτους βρίσκονται και οι προορισμοί στον Ινδικό Ωκεανό, τη Βόρεια Αφρική και την υπόλοιπη Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ομάν. Οι τιμές παραμένουν επίσης σταθερές στις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους.

Σε πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως η Τουρκία, η Ελλάδα,  η Γερμανία, η Αυστρία και η Ιταλία, οι τιμές αυξάνονται ελαφρά κατά δύο έως τρία τοις εκατό. Μικρές αυξήσεις σημειώνονται επίσης στον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Συνολικά, οι τιμές είναι σταθερές και σε συνδυασμό με τις υψηλές εκπτώσεις για τα πρώιμα πουλήματα και τις ελκυστικές προσφορές, οι διακοπές θα παραμείνουν φθηνές και το καλοκαίρι του 2022.

Παραθαλάσσιες διακοπές σε όλο τον κόσμο: περισσότερες αποκλειστικότητες από ποτέ, επέκταση στις πιο όμορφες παραλίες

Για το Καλοκαίρι του 2022, οι διοργανωτές της DERTOUR επικεντρώνονται στην επέκταση της αποκλειστικότητας: Πολλά από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στις πιο όμορφες περιοχές κολύμβησης στη γερμανική αγορά μπορούν να κρατηθούν μόνο με τους διοργανωτές της DERTOUR. Το μερίδιο των αποκλειστικοτήτων αυξήθηκε συνολικά κατά 10 τοις εκατό σε περισσότερες από 400 προσφορές προϊόντων. Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία με αποκλειστική κράτηση βρίσκονται στη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Στη Γερμανία, συνολικά το 15 τοις εκατό όλων των ξενοδοχείων που προσφέρονται μπορούν να κρατηθούν μόνο με τους διοργανωτές του DERTOUR.

Λόγω του κορωνοϊού, ακόμη περισσότεροι Γερμανοί από το συνηθισμένο πέρασαν τις διακοπές τους στη χώρα τους και η διαφορετικότητα της Γερμανίας ανακαλύφθηκε ξανά. Δεδομένου ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί το Καλοκαίρι του 2022, η DERTOUR και οι αδελφές μάρκες της έχουν επεκτείνει ξανά την ήδη εκτεταμένη γκάμα τους, ειδικά στις παραδοσιακά υψηλής ζήτησης ακτές της Βόρειας και της Βαλτικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων των Norderney, Langeoog και Timmendorfer Strand.

Στις Βαλεαρίδες Νήσους , οι DERTOUR, Jahn Reisen και ITS έχουν ήδη την πιο εκτεταμένη γκάμα στη γερμανική αγορά με πάνω από 500 ακίνητα – και άλλα 41 νέα ακίνητα θα προστεθούν για το 2022, 25 από τα οποία μπορούν να κρατηθούν αποκλειστικά με την DERTOUR και τις αδελφές μάρκες της . Από τα νέα ξενοδοχεία στις Βαλεαρίδες Νήσους, τα 27 βρίσκονται στη Μαγιόρκα. Για παράδειγμα, το ξενοδοχείο Sentido Fido Tucan μόνο για ενήλικες, για το οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση αποκλειστικά, βρίσκεται στο Cala d’Or στα νοτιοανατολικά του νησιού και προσφέρει στους επισκέπτες άνω των 16 ετών χαλαρωτικές διακοπές. Μια άλλη νέα προσθήκη στη σειρά είναι το πολυτελές Aubamar Suites & Spa στην Playa de Palma. Ένας μεσογειακός κήπος άνω των 5.000 τετραγωνικών μέτρων με πισίνες και άνετους χώρους ηλιοθεραπείας εγγυάται ηρεμία και χαλάρωση. Επτά νέα ξενοδοχεία προστέθηκαν στη Μινόρκα και επτά νέα ακίνητα για το καλοκαίρι στην Ίμπιζα και τη Φορμεντέρα. Στην ηπειρωτική Ισπανία, η ITS ενέταξε για πρώτη φορά το Costa Blanca στο πρόγραμμά της. Συνολικά 15 ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών ξενοδοχείων και κατοικιών μόνο για ενήλικες, βρίσκονται στην ακτή της επαρχίας Αλικάντε, συμπεριλαμβανομένου του Hotel Sutopia Sol Y Mar, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις οικογένειες κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Εκτός εποχής, το ξενοδοχείο προσελκύει πολλούς ποδηλάτες που θα βρουν ένα καλά εξοπλισμένο κέντρο ποδηλασίας στο συγκρότημα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της μεγάλης γκάμας της DERTOUR και των αδελφών της εμπορικών σημάτων: Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία παραλιακών ξενοδοχείων, 23 ξενοδοχεία πόλης στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και τέσσερα ξενοδοχεία πόλης στο Sóller καθώς και 25 fincas και εξοχικά ξενοδοχεία στο εσωτερικό του νησί είναι επίσης διαθέσιμα. Επίσης μάλλον άγνωστα μικρά μέρη όπως το San Telmo,

Στην Ελλάδα περίπου το δέκα τοις εκατό του χαρτοφυλακίου μπορεί πλέον να κρατηθεί αποκλειστικά με την DERTOUR και τις θυγατρικές της μάρκες, συμπεριλαμβανομένων πολλών κορυφαίων ξενοδοχείων που είναι γνωστά και πολύ δημοφιλή. Το νέο Casa Cook στη Μύκονο είναι ένα από αυτά. Το μικρό, πολυτελές συγκρότημα μόνο για ενήλικες, που θα ανοίξει τον Μάιο του 2022, διαθέτει μόλις 25 δωμάτια και σουίτες, τα οποία είναι επιπλωμένα στο τυπικό στυλ Casa Cook με πολλά φυσικά υλικά. Οι σουίτες με ιδιωτική πισίνα εγγυώνται στους επισκέπτες μεγάλη ιδιωτικότητα. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για το Sentido Pelagos Suites & Spa στην Κω αποκλειστικά με DERTOUR, Jahn Reisen και ITS. Η πολυτελής, οικογενειακή εγκατάσταση βρίσκεται στη Λάμπη στα βορειοανατολικά του νησιού και συνδυάζει μια κομψή ατμόσφαιρα με την ελληνική θαλπωρή. Οι σουίτες διαφόρων μεγεθών προσφέρουν χώρο για όλη την οικογένεια.

Στους προορισμούς διακοπών γύρω από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική, η DERTOUR και οι θυγατρικές της μάρκες προσφέρουν περισσότερα από 1.700 ξενοδοχεία στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2022, συμπεριλαμβανομένων 100 ξενοδοχείων που μπορούν να κάνουν κράτηση αποκλειστικά με αυτά.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση στους παραδοσιακά δημοφιλείς προορισμούς Τουρκία και Αίγυπτος, οι παραθεριστές θα έχουν ακόμη περισσότερα ξενοδοχεία για να διαλέξουν το 2022 στο DERTOUR και τις αδελφές του επωνυμίες: υπάρχουν 15 νέα ακίνητα στην Τουρκία και 13 στην Αίγυπτο. Πρόσφατα προστέθηκε το Gloria Golf Resort στο Μπέλεκ της Τουρκίας, προσελκύει ιδιαίτερα τους παίκτες του γκολφ, οι οποίοι μπορούν να παίξουν εδώ στα καλύτερα γήπεδα στην Τουρκία. Οι παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων θα βρουν τον κατάλληλο δρόμο για αυτούς στα τρία γήπεδα στο θέρετρο. Στην Ελ Γκούνα στην Αίγυπτο, το πολυτελές Ancient Sands Resort προσφέρει επίσης μια γνωστή διαδρομή 9 οπών και μια μεγάλη ποικιλία από λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Στην Κροατία υπάρχουν επίσης νέα highlights: συνολικά τρία ξενοδοχεία Falkensteiner έχουν προστεθεί στο πρόγραμμα, δύο κοντά στο Ζαντάρ και ένα στο νησί Krk. Το ξενοδοχείο ευεξίας Hilton Rijeka Costabella Beach & Resort είναι επίσης νέο και μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση αποκλειστικά με DERTOUR, Jahn Reisen και ITS. Βρίσκεται στον κόλπο Kvarner μεταξύ των παραθαλάσσιων πόλεων Opatija και Rijeka και περιβάλλεται από το εθνικό πάρκο Risnjak και το φυσικό πάρκο Ucka. Μια ιδιωτική παραλία προσφέρει χώρο για χαλάρωση καθώς και ευκαιρίες για διάφορα θαλάσσια σπορ.

750 καταλύματα σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικές πισίνες ή ιδιωτική πρόσβαση στην πισίνα

Η τάση για διακοπές με πολλή ιδιωτικότητα είναι αδιάκοπη και αντανακλάται και στους προορισμούς για μπάνιο. «Αυτό το καλοκαίρι είχαμε μεγάλη ζήτηση για βίλες, διαμερίσματα, δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα ή κατοικίες με άμεση πρόσβαση στην πισίνα – αυτό θα συνεχιστεί το 2022. Για το λόγο αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά τα ακίνητα κατά την επέκταση το χαρτοφυλάκιό μας», λέει ο διευθυντής Προϊόντων Sven Schikarsky. Για το καλοκαίρι του 2022, οι διοργανωτές προσφέρουν συνολικά περίπου 750 ακίνητα που προσφέρουν αυτήν την ιδιωτική απόλαυση κολύμβησης: περίπου 250 προσφορές με ιδιωτικές πισίνες ή απευθείας πρόσβαση στην πισίνα μπορούν να κρατηθούν στους προορισμούς κολύμβησης της Μεσογείου και περίπου 500 σε μεγάλες αποστάσεις διαδρομές.

Σε όλους τους ισπανικούς προορισμούς, οι προσφορές με ιδιωτική πισίνα ή άμεση πρόσβαση στην πισίνα έχουν επεκταθεί. Συνολικά 21 ξενοδοχεία προσφέρονται στα Κανάρια Νησιά , όπου οι παραθεριστές μπορούν να απολαύσουν τη μέγιστη ιδιωτικότητα. Στη Γκραν Κανάρια, για παράδειγμα, το πολυτελές ξενοδοχείο ευεξίας Gloria Palace Amadores Thalasso & Spa διαθέτει νέα premium δωμάτια με ιδιωτική πισίνα για επισκέπτες ηλικίας 16 ετών και άνω. Οι παραθεριστές στην Τενερίφη μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη πολυτέλεια στο Royal Hideaway Coales Suites. Οι deluxe σουίτες με πισίνα προσφέρουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια και ένα ιδιωτικό περίπου.

Ο κόλπος Sentido Numa στην Αλάνια στην Τουρκική Ριβιέρα είναι ιδανικός για οικογένειες . Εδώ μπορείτε να κάνετε κράτηση για οικογενειακά δωμάτια κολύμβησης μεγέθους έως και 45 τετραγωνικών μέτρων με δική τους πρόσβαση στην πισίνα.

Στην Ελλάδα , το ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες Blue Lagoon Ocean στην Κω προσφέρει 35 δωμάτια με άμεση πρόσβαση στην πισίνα και 20 δωμάτια με ιδιωτική πισίνα. Αυτό το σύγχρονο σύστημα μπορεί να κρατηθεί αποκλειστικά με την DERTOUR και τις αδελφές της μάρκες. Στην Αίγυπτο, το κομψό ξενοδοχείο Casa Cook El Gouna, μόνο για ενήλικες, σκοράρει με μια επιλογή από βίλες με πισίνα.

Ταξίδια στην πόλη το καλοκαίρι με πολλά νέα

Ο ειδικός στα ταξίδια πόλης DERTOUR προσφέρει στο νέο του πρόγραμμα ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο τόσο στις μικρές πόλεις όσο και στις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Περίπου 6.000 ξενοδοχεία σε 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο θα είναι σε προσφορά μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι ταξιδιώτες της πόλης και οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία πολλά νέα προϊόντα και νέες πρόσθετες υπηρεσίες στο DERTOUR: Μετά την επιτυχία του στο Broadway, το “Frozen – The Musical” της Disney στο Theatre an der Elbe ενθουσιάζει επίσης τους Γερμανούς επισκέπτες από τον Νοέμβριο του 2021. Η σκηνική παραγωγή εντυπωσιάζει με περίτεχνα ειδικά εφέ με τα οποία η σκηνή μεταμορφώνεται σε ένα παγωμένο χειμωνιάτικο τοπίο.

Αποκορύφωμα το 2022 θα είναι επίσης το νέο έργο «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί», το οποίο μπορεί να δει κανείς και στο Αμβούργο. Για τους επισκέπτες του DERTOUR υπάρχει δωρεάν έντυπος μουσικός οδηγός με κάθε κράτηση μουσικής. Αυτό περιέχει πολλές πρόσθετες πληροφορίες και ενδιαφέροντα ανέκδοτα για τα 40 κορυφαία μιούζικαλ.

Στη Γερμανία, το Βισμπάντεν είναι ένας νέος προορισμός για ταξίδια στην πόλη στο χαρτοφυλάκιο. Αξίζει να ανακαλύψετε την πρωτεύουσα του κράτους της Έσσης, επειδή η πολύπλευρη πόλη είναι ένα από τα παλαιότερα ιαματικά λουτρά στην Ευρώπη και προσφέρει πολλά μουσεία καθώς και αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Υπάρχουν επίσης νέες προσφορές ξενοδοχείων σε Άουγκσμπουργκ, Βερολίνο, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Ερφούρτη, Λειψία, Μάιντς, Μόναχο, Νυρεμβέργη, Κολωνία, Στουτγάρδη και Σβερίν. Νέα ξενοδοχεία έχουν επίσης προστεθεί στο πρόγραμμα σε κλασικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς πόλης όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Φλωρεντία, η Πράγα, η Ρώμη, η Στοκχόλμη, η Βενετία, η Βιέννη και η Ζυρίχη. Οι κάρτες City Cards και οι Explorer Passes, για τις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση στο DERTOUR για πολλές πόλεις και με τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα με μειωμένη ή δωρεάν είσοδο, είναι ιδιαίτερα πρακτικά. Με το Ruhr Topcard, για παράδειγμα, οι επισκέπτες λαμβάνουν δωρεάν είσοδο σε περισσότερους από 90 προορισμούς εκδρομών. Με την κάρτα υπάρχει μειωμένη είσοδος στο Movie Park Germany στο Bottrop και στο Sea Life στο Oberhausen. Τα εισιτήρια της πόλης είναι επίσης διαθέσιμα για ταξίδια στη Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Στοκχόλμη. Όλοι οι ταξιδιώτες της πόλης DERTOUR λαμβάνουν επίσης δωρεάν ψηφιακό ταξιδιωτικό οδηγό με χάρτη της πόλης, συμβουλές για ψώνια και νυχτερινή ζωή με την κράτησή τους.

Τα αειφόρα ταξίδια αποκτούν σημασία

Η DERTOUR και οι θυγατρικές της μάρκες συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην ανάπτυξη βιώσιμων ταξιδιωτικών προσφορών και επίσης συμμετέχουν ενεργά σε πρωτοβουλίες του κλάδου. «Ως τουριστικός όμιλος έχουμε μεγάλη ευθύνη και στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε ακόμη περισσότερα βιώσιμα προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας και να λάβουμε υπόψη στον προγραμματισμό μας οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές πτυχές», δήλωσε ο Δρ. Ingo Burmester, Διευθύνων Σύμβουλος DER Touristik Central Europe. Η DER Touristik είναι επί του παρόντος ο τουριστικός εταίρος μιας πιλοτικής μελέτης στην οποία αναπτύσσεται ένα πρότυπο CO2 για την κλιματική λογιστική για τη βιομηχανία. Σε μια προκαταρκτική μελέτη, το Κέντρο Βιώσιμου Τουρισμού (ZENAT) αναλύει για λογαριασμό των DER Touristik και Futouris eV Υπάρχουσες μέθοδοι και εργαλεία για τον υπολογισμό του κλιματικού αποτυπώματος των ταξιδιών και τον εντοπισμό δυνατοτήτων βελτίωσης. Συγκεκριμένες επιλογές υλοποίησης εξετάζονται και αναπτύσσονται μαζί με την DER Touristik. Στόχος είναι η ενημέρωση των επισκεπτών με διαφάνεια σχετικά με τις κλιματικές επιπτώσεις των διαφόρων ταξιδιωτικών προσφορών και ταυτόχρονα η ανάπτυξη και προώθηση φιλικών προς το κλίμα εναλλακτικών ταξιδιών.

Περίπου 420 ξενοδοχεία στο πρόγραμμα καταλόγων των διοργανωτών DERTOUR είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με ένα πρότυπο βιωσιμότητας που αναγνωρίζεται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC). Προκειμένου να το φέρει αυτό ακόμη περισσότερο στο επίκεντρο, η DERTOUR δημιούργησε για δεύτερη φορά έναν μαγαλόγο με επιλεγμένα αειφόρα ξενοδοχεία και εκδρομές.

Στον τρέχοντα μαγαλόγο “Conscious Travel”, που εμφανίστηκε διαδικτυακά τον Οκτώβριο του 2021, παρουσιάζονται ξενοδοχεία σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο σε 64 σελίδες, συμπεριλαμβανομένων σπιτιών στα Κανάρια Νησιά, τη Νότια Αφρική, την Κόστα Ρίκα και τις Σκανδιναβικές χώρες. Όλα τα ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με ένα πρότυπο που αναγνωρίζεται από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC). Οι εκδρομές που πληρούν τα κριτήρια του υπεύθυνου τουρισμού συμπληρώνουν το magalog. Το ΕΙΔΙΚΟ: Οι επισκέπτες μπορούν οικειοθελώς να αντισταθμίσουν τις εκπομπές CO2 των προσφορών – από το ταξίδι μέχρι τη μεταφορά μέχρι τη διαμονή στο ξενοδοχείο – μέσω του οργανισμού προστασίας του κλίματος myclimate. Το αντίστοιχο ποσό αναγράφεται ξεχωριστά στο magalog δίπλα στην τιμή του ταξιδιού. Κάθε ταξιδιώτης μπορεί εύκολα και ανεξάρτητα να αντισταθμίσει το αποτύπωμά του μέσω της ιστοσελίδας dertouristik.myclimate.org. Με την εθελοντική συνεισφορά, οι πελάτες υποστηρίζουν πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος από το myclimate.

Ξενοδοχειακή εταιρεία DER Touristik με νέα ξενοδοχεία το καλοκαίρι του 2022

Η ξενοδοχειακή εταιρεία DER Touristik Hotels & Resorts θα προσθέσει επιπλέον ακίνητα στο χαρτοφυλάκιό της για το ερχόμενο καλοκαίρι. Τέσσερα νέα ξενοδοχεία Sentido επεκτείνουν την προσφορά σε συνολικά 32 καταλύματα Sentido. Το οικογενειακά διοικούμενο Sentido Paradisio Terme στο ιταλικό νησί Ischia είναι νέο στην οικογένεια της μάρκας και είναι το ιδανικό μέρος για επισκέπτες που αναζητούν γαλήνη και ησυχία με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα πάρκο πάνω από το Φόριο και προσφέρει στους επισκέπτες μια φανταστική πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι λάτρεις της ευεξίας μπορούν να απολαύσουν τις ιαματικές πισίνες και την ποικιλία από μασάζ εδώ, ενώ οι καλοφαγάδες εκτιμούν τις γαστρονομικές προσφορές του ξενοδοχείου. Το ήδη αναφερόμενο Sentido Pelagos Suites & Spa στην Κω είναι νέο στην Ελλάδα . Στις Βαλεαρίδες Νήσους το Sentido Garbi Ibiza & Spa θα προστεθεί το καλοκαίρι του 2022. Τα κυριότερα σημεία του πρώην lti ξενοδοχείου, που βρίσκεται στη δημοφιλή παραλία Playa d’en Bossa, είναι η μεγάλη πισίνα και το σπα με τούρκικο ατμόλουτρο. Το μικρό παραθεριστικό θέρετρο Sentido Michelizia, που χτίστηκε το 2016, βρίσκεται στη νότια Ιταλία στην Tropea της Καλαβρίας. Τα 51 δωμάτια απλώνονται σε πολλά κτήρια και η πισίνα προσφέρει στους επισκέπτες πανοραμική θέα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Η γραφική παλιά πόλη Tropea απέχει 20 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Η μάρκα Calimera θα είναι γύρω από το νέο Calimera Balansat Resort στην Ίμπιζα για το οποίο μπορείτε να κάνετε κράτηση αποκλειστικά στα DERTOUR, Jahn Reisen και ITS. Το μικρό συγκρότημα διαμερισμάτων, που βρίσκεται ακριβώς στον κόλπο του Puerto de San Miguel, είναι ιδανικό για οικογένειες και προσφέρει διασκέδαση για μεγάλους και μικρούς με δύο πισίνες, τσουλήθρες και καταρράκτη.

Ιστορικό

Οι τουριστικοί πράκτορες DERTOUR, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen και Travelix ανήκουν στην DER Touristik Deutschland . Προσφέρουν αρθρωτές, υπεραστικές και οργανωμένες εκδρομές σε 179 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων διακοπών στην παραλία, οικογενειακές διακοπές, εκδρομές στην πόλη, εκδρομές στο ποτάμι, κρουαζιέρες στον ωκεανό, ταξίδια σε αθλητικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Η DER Touristik Deutschland είναι μέρος του Ομίλου DER Touristik.

Ο Όμιλος DER Touristik , με έδρα την Κολωνία, είναι το ταξιδιωτικό τμήμα του Ομίλου REWE. Είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ομίλους στην Ευρώπη. Πάνω από 130 εταιρείες ανήκουν στον Όμιλο DER Touristik. Απασχολεί 9.400 άτομα σε 16 ευρωπαϊκές χώρες. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια επισκέπτες ταξιδεύουν με έναν από τους τουριστικούς πράκτορες ή τους ειδικούς τους. Ο Όμιλος DER Touristik περιλαμβάνει τους τουριστικούς πράκτορες DERTOUR, Jahn Reisen, ITS, Meiers Weltreisen, Travelix, Kuoni, Helvetic Tours, ITS Coop Travel, Billa Reisen, Koning Aap, Apollo, Exim Tours και Fischer, πάνω από 2.300 ταξιδιωτικά γραφεία (συμπεριλαμβανομένων των DER πρακτορείο, DERPART, Kuoni, Exim, Fischer καθώς και συνεργάτες franchise και συνεργασίας), τα ξενοδοχειακά brand Sentido, Aldiana, Calimera και Cooee καθώς και η διαδικτυακή πύλη ταξιδιών Prijsvrij Vakanties.

Tagged

1 σχόλιο στο “DER Touristik: Σημαντική αύξηση των προκρατήσεων στη Μεσόγειο το 2022 | Αύξηση του προγράμματος στην Ελλάδα και νέα ξενοδοχεία | Προτεραιότητα οι οικογένειες με 1.400 ξενοδοχεία, 100 στην Ελλάδα | ΤΙΜΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *