©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επεκτείνει την τουριστική περίοδο σε Ρόδο και Κρήτη η ΤUI

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Την επέκταση της θερινής τουριστικής περιόδου στην Κρήτη και τη Ρόδο, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η TUI Γερμανίας.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, Stefan Baumert, κατά την παρουσίαση του νέου χειμερινού προγράμματος του tour operator, χθες, στο Βερολίνο, “η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής το φθινόπωρο, καθώς οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας και το θαλασσινό νερό είναι ακόμη ευχάριστα. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα προστεθούν δέκα επιπλέον πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς μέσω της TUI Fly αυτή την περίοδο.

Τα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους πελάτες της TUI. “Οι άνθρωποι φαίνεται να επιθυμούν να παρατείνουν το καλοκαίρι τους”, εξήγησε ο κ. Baumert. Για τον λόγο αυτό, ο όμιλος έχει αγοράσει πρόσθετες ποσοστώσεις σε πολλά μέρη, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες διακοπές.

Εκτός από τα δύο ελληνικά νησιά, όπως επισήμανε ο επικεφαλής της TUI Γερμανίας, η τουρκική Ριβιέρα, η Κύπρος, η Ανδαλουσία και η Μαγιόρκα είναι επίσης δημοφιλείς στους παραθεριστές ως προορισμοί για διακοπές όλο τον χρόνο.

Ειδικά η τουρκική Ριβιέρα έχει καθιερωθεί σε χειμερινό προορισμό τα τελευταία χρόνια. Η περιοχή γύρω από την Αττάλεια είναι πλέον ο πέμπτος μεγαλύτερος προορισμός της TUI κατά τη χειμερινή περίοδο και αυτή τη στιγμή καταγράφει 17% αύξηση των κρατήσεων, σε σύγκριση με τον προηγούμενο χειμώνα. Το ήπιο κλίμα, οι ελκυστικές τιμές σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των ξενοδοχείων, οι προσφορές ευεξίας και γκολφ, καθιστούν την Τουρκία ελκυστική ακόμη και την ψυχρότερη περίοδο.

Ο κ. Baumert είπε ότι οι κρατήσεις για τη φετινή, χειμερινή περίοδο εμφανίζονται αυξημένες, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αν και εξακολουθούν να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, όπως συνηθίζεται αυτή τη στιγμή.

“Πρωταγωνιστής” για τον ερχόμενο χειμώνα είναι για πρώτη φορά η Αίγυπτος, με τη Χουργκάντα ως τον δημοφιλέστερο μεμονωμένο προορισμό, ενώ συνολικά τα Κανάρια νησιά με τα τρία μεγάλα νησιά Φουερτεβεντούρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη παραμένουν στην πρώτη θέση.

Tagged

1 σχόλιο στο “Επεκτείνει την τουριστική περίοδο σε Ρόδο και Κρήτη η ΤUI

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *