Corissia Harmony
Corissia Harmony

HolidayCheck: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ελληνικά ξενοδοχεία | Βραβεία HolidayCheck Special Award 2021

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην γερμανόφωνη τουριστική αγορά, ανακοίνωσε σήμερα η διαδικτυακή πλατφόρμα HolidayCheck.

Τα βραβεία HolidayCheck Special Award 2021, αφορούν στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της σεζόν που μας πέρασε στο γερμανόφωνο κοινό (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), το οποίο αποτελεί την κύρια αγορά του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

new logoΤην βάση για την ετήσια αυτή βράβευση αποτελούν πάνω από 1 εκατ. αξιολογήσεις ξενοδοχειακών μονάδων παγκοσμίως από ταξιδιώτες που διέμειναν στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Η πλατφόρμα αξιολόγησης HolidayCheck θεωρείται πολύ αξιόπιστη και η κατάταξη κάθε ξενοδοχείου σε αυτή, αποτελεί μάλιστα βασικό πεδίο διαπραγμάτευσης στα συμβόλαια των τουριστικών πρακτόρων με τα ξενοδοχεία.

Στην Ελλάδα βραβεύτηκαν φέτος τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία με το HolidayCheck Special Award 2021.

Τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν

Τα βραβευμένα ξενοδοχεία είναι:
1. Corissia Harmony Hotel , Γεωργιούπολη Χανίων
2. Hotel Apollon , Χαλκιδική
3. SENTIDO Port Royal Villas & Spa , Ρόδος
4. Pilot Beach Resort , Καβρός Χανίων
5. Apollon Xenonas AppartHotel , Χαλκιδική
6. Corissia Beach Hotel, , Γεωργιούπολη Χανίων
7. Sunny Days Hotel , Κως
8. Kalimera Kriti Hotel & Village Resort , Σίσι Λασιθίου
9. Istion Club & Spa , Χαλκιδική
10. Corissia Princess Hotel , Γεωργιούπολη Χανίων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το γεγονός ότι βραβεύτηκαν στα δέκα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και οι 3 μονάδες της ελληνικής ξενοδοχειακής αλυσίδας Corissia Hotels στη Γεωργιούπολη, με το ξενοδοχείο της αλυσίδας, Corissia Harmony, να ψηφίζεται ως το Δημοφιλέστερο ξενοδοχείο της Ελλάδας στην γερμανόφωνη τουριστική αγορά.

Ειδικά για την Κρήτη η σειρά βράβευσης έχει ως εξής:
1. Corissia Harmony Hotel , Γεωργιούπολη Χανίων
2. Pilot Beach Resort , Καβρός Χανίων
3. Corissia Beach Hotel, , Γεωργιούπολη Χανίων
4. Kalimera Kriti Hotel & Village Resort , Σίσι Λασιθίου
5. Corissia Princess Hotel , Γεωργιούπολη Χανίων
6. Hapimag Resort , Δαμνόνι Ρεθύμνου
7. Daios Cove Luxury Resort , Άγιος Νικόλαος Λασιθίου
8. Aldiana Club Kreta , Μοχλός Λασιθίου
9. Ikones Seafront Luxury Suites , Ρέθυμνο
10. Petousis Hotel & Suites , Αμμουδάρα Ηρακλείου

Δήλωση εκπροσώπου Corissia Hotels

Σε δήλωσή του εκπρόσωπος των Corissia Hotels, αναφέρονται τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς η φετινή πανελλήνια διάκριση έρχεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη σαιζόν όπου η υιοθέτηση και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής ,προφύλαξης και πρόληψης εξασφάλισε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας και υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας χωρίς περιορισμούς στην εμπειρία των επισκεπτών μας.

Ο στόχος επετεύχθη για την καλοκαιρινή σεζόν 2020 με μηδενικά κρούσματα COVID-19 και πανελλήνια πρωτιά στα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.
Η οικογένεια Τσιλεδάκη, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων της και όλους τους συνεργάτες της , στην κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και εξέλιξης των υψηλών υπηρεσιών, για το άψογο κλίμα συνεργασίας, τη συλλογικότητά τους, το ζήλο αλλά και την αγάπη και επιθυμία τους για ένα άριστο αποτέλεσμα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών. Εκτιμούμε πολύ τη συμβολή όλων ως ένα ακόμη συστατικό της επιτυχίας αυτής».

Το HolidayCheck, είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα για όλες τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο, να κλείσει τις διακοπές του και να έρθει σε επαφή με άλλους παραθεριστές, η οποία αντλεί από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 8 εκατομμύρια αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εικόνες και βίντεο για να βρει την καλύτερη προσφορά.

Η εταιρεία Ι. ΤΣΙΛΕΔΑΚΗΣ ΑΕ, ιδρύθηκε το 1986 από τον Ιωσήφ Τσιλεδάκη. Τα 35 χρόνια που δραστηριοποιείται η εταιρεία στον τομέα του τουρισμού, αναπτύσσεται συνεχώς σε ένα οικογενειακό κλίμα που στόχο έχει, εκτός των επιχειρηματικών προσδοκιών, να συμβάλει άμεσα αλλά και έμμεσα στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες της, και να λειτουργεί με επαγγελματισμό προς όλους τους εμπλεκομένους με αυτήν.

Διαθέτει τις ξενοδοχειακές μονάδες Corissia Beach, Corissia Princess , Corissia Harmony στη Γεωργιούπολη Αποκορώνου Χανίων και τo νέο συγκρότημα Chania Flair στη πόλη των
Χανίων. Οι μονάδες εναρμονίζονται διαρκώς σύμφωνα με τα πρότυπα και τις τάσεις της εποχής, ενώ οι παρεχόμενες υπηρεσίες προσαρμόζονται πάντα στις ανάγκες των πελατών.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *