money tourism photo
©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ITB Berlin 2022: Μία υβριδική εκδήλωση με πολλά εικονικά στοιχεία

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Υψηλή ζήτηση καταγράφεται για την ITB Berlin 2022, την κορυφαία τουριστική έκθεση στον κόσμο, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου 2022, στο Βερολίνο, ως μία υβριδική εκδήλωση με πολλά εικονικά στοιχεία.

Κατά τη διάρκεια της δια ζώσης εκδήλωσης, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τα ραντεβού, η ITB Berlin θα παρέχει μια πλατφόρμα για επιχειρήσεις, δίκτυα, περιεχόμενο και διάλογο, και με τα φυσικά και υβριδικά περίπτερά της θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για την επιτυχή συμμετοχή στην εκδήλωση. Μετά την ITB Berlin, για διάστημα μία έως δύο ημερών, οι εικονικές Επιχειρηματικές ημέρες θα ολοκληρώσουν την έννοια, με εικονικά ραντεβού και ζωντανές ροές.

Ήδη από τον Φεβρουάριο του 2022, η πρόσβαση θα είναι διαθέσιμη σε μια εικονική πλατφόρμα εμπορικών εκθέσεων, όπου οι εκθέτες, οι εμπορικοί επισκέπτες και τα μέσα ενημέρωσης θα μπορούν να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων και να βρουν σχετικό περιεχόμενο.

Το επίκεντρο της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης στον τομέα των ταξιδιών, στον κόσμο, θα είναι στη Σαξονία, ως Επίσημος Προορισμός, που την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022, την παραμονή της εκδήλωσης, θα ανοίξει την ITB Berlin 2022, με ένα εορταστικό γκαλά, στο CityCube Berlin, το οποίο θα είναι επίσης ζωντανό.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, το εκθεσιακό κέντρο θα ανοίξει τις πόρτες του στους εκθέτες, τους εμπορικούς επισκέπτες και τα μέσα ενημέρωσης, τηρώντας όλους τους τελευταίους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, που οι διοργανωτές της ITB Berlin θα συντονίσουν σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές.

Το Σάββατο, 12 και την Κυριακή, 13 Μαρτίου, οποιοσδήποτε από την περιοχή του Βερολίνου/του Βρανδεμβούργου θα μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση και να πάρει ιδέες και έμπνευση για τις επόμενες διακοπές του.

Απομακρυσμένα περίπτερα και Ψηφιακές ITB Επιχειρηματικές ημέρες συμπληρώνουν την εμπειρία

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την ITB αλλά δεν μπορεί να βρεθεί στο Βερολίνο λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, μπορεί να συμμετάσχει ζωντανά, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάνοντας κράτηση σε ένα από τα νέα απομακρυσμένα υβριδικά εμπορικά περίπτερα, μέσω της θυγατρικής CSG, της Messe Berlin. Πρόσθετες πληροφορίες διατίθενται στο: www.mb-capital-services.de/el/.

Εναλλακτικά, την εβδομάδα μετά την ITB Berlin, η εικονική πλατφόρμα ITB θα φιλοξενήσει μία έως δύο ειδικές Ψηφιακές Επιχειρηματικές ημέρες, επιτρέποντας στους εκθέτες και τους αγοραστές να συναντηθούν σε μια τεχνικά φιλική προς τον χρήστη εικονική, εμπορική έκθεση, όπου μπορούν να ανταποκριθούν στα ραντεβού που δεν μπόρεσαν να κάνουν δια ζώσης.

“Με την ITB Berlin μπορέσαμε να προσφέρουμε στον κλάδο μια εξελιγμένη, εναλλακτική μορφή της έκθεσης την άνοιξη του 2021”, δήλωσε ο David Ruetz, επικεφαλής της ITB Berlin. Για να συμπληρώσει: “Ωστόσο, είναι σαφές σε όλους μας ότι, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Το 2022, λοιπόν, το Βερολίνο θα καλωσορίσει σε μια εκ του σύνεγγυς συνάντηση τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό κλάδο. Ο διευρυμένος εικονικός σχεδιασμός μας με ζωντανή ροή και οι Ψηφιακές Επιχειρηματικές Ημέρες θα φέρουν την εκδήλωση σε ένα νέο επίπεδο, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία του φυσικού και του εικονικού κόσμου”.

“Early Bird” τιμές για εκθέτες έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021

Η ITB Berlin θα ανακοινώσει τις τιμές των εισιτηρίων για τους εμπορικούς επισκέπτες και το κοινό κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Οι εταιρίες που λαμβάνουν μέρος ως εκθέτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα εφάπαξ ποσοστό πρώιμης πληρωμής ίσο με δέκα τοις εκατό για την ενοικίαση του περιπτέρου. Αυτό ισχύει από το επίσημο άνοιγμα των αιτήσεων (πιθανότατα στις αρχές Αυγούστου) έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ισχύει για την βασική τιμή για ένα stand, που ανέρχεται στα 205 ευρώ συν ΦΠΑ..

Από τις 16 Σεπτεμβρίου έως την προθεσμία εγγραφής, όλες οι εταιρείες που είχαν προηγουμένως επίσημα εγγραφεί στην ITB Berlin, το 2020 και το 2021 θα λάβουν ένα ποσοστό επιβράβευσης, το οποίο ανέρχεται στα 201 ευρώ για ένα τυπικό περίπτερο.

Η τιμή ενός πακέτου επικοινωνίας ανά εκθέτη και συν-εκθέτη είναι 109 ευρώ συν ΦΠΑ και περιλαμβάνει μια εγγραφή στον κατάλογο εκθετών της ITB Berlin 2022 και προαιρετική συμμετοχή στις Ψηφιακές Επιχειρηματικές Ημέρες. Όλοι οι εκθέτες έχουν το δικαίωμα να αποσύρουν τις εγγραφές τους έως τις 30 Νοεμβρίου 2021, δωρεάν. Πλήρεις λεπτομέρειες είναι επίσης διαθέσιμες στην ιστοδελίδα www.itb.com.

ksd PRIMAGEL
adv
Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *