Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση του Apollo Nordic στην Κέρκυρα  

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση των βραβεύσεων του Apollo Nordic στην Κέρκυρα. H κα. Nina Hornewall – Commercial Director Apollo, συνοδευόμενη από τον Χρήστο Χρήστου – Contract Manager Apollo, την Viktoria Ahlenius – Regional Manager Apollo, καθώς και τον Destination Manager της DTS Incoming Hellas μέλος του ομίλου της DER Touristik, Νίκο Ασπιώτη, βράβευσαν τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν.

Η κυρία Hornewall έκανε παρουσίαση του Tour Operator Apollo στην Σκανδιναβική αγορά και παρουσίασε τις προβλέψεις των αφίξεων για την σεζόν 2024 καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για το 2025.

Ακολούθως έγινε απονομή βραβείων στα ξενοδοχεία της Κέρκυρας που είχαν υψηλή βαθμολογία από τα σχόλια των πελατών για την σεζόν 2023.
Τα ξενοδοχεία κατά σειράν απονομής βραβείων, ήταν τα εξής:
Anastasia, Nasos Hotel, La Riviera Barbati, Delfinia Hotel, Cook’s Club, Kontokali Bay, Marbella Corfu & Marbella Nido Suites & Villas, Angsana Corfu και το The Olivar Suites.

Στην εκδήλωση εκτός των ξενοδόχων του προγράμματος του Apollo στην Κέρκυρα, παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Καινοτομίας Αιμιλία Μόσχου ο Αντιδήμαρχος τουρισμού Κεντρικής Κέρκυρας Σπύρος Χαλικιόπουλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, Αγγελική Σκολαρίκη, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Νίκος Χειρδάρης, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Κέρκυρας Χαράλαμπος Βούλγαρης και ο Πρόεδρος της AOCTA, Δημήτρης Διαβάτης.

Υπενθυμίζεται ότι το APOLLO NORDIC ανήκει στην DER Touristik του ομίλου της REWE, και είναι ο μεγαλύτερος Tour Operator από Σκανδιναβία για την Ελλάδα προβλέποντας να μεταφέρει στην Ελλάδα για το 2024, πάνω από 550.000 επιβάτες και βάζοντας στόχο για το 2025 πάνω από 650.000. Θα δοθεί έμφαση σε ξενοδοχεία που έχουν αθλητικές δραστηριότητες. Ήδη το Apollo προσφέρει τέτοια προϊόντα. Επίσης και σε ξενοδοχεία που έχουν προτεραιότητα το Sustainability, την διατροφή και το design καθώς η αγορά της Σκανδιναβίας δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτά.

Κατά την παρουσίαση της, η κυρία Nina Hornewall, έκανε πρόβλεψη 12.000 επιβάτες για το 2024 στην Κέρκυρα και οι στόχοι της εταιρείας, με προσθήκη νέων προϊόντων το 2025, είναι να έχει πάνω από 15.000 επιβάτες.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *