Μειωμένο το κόστος των ταξιδιών στο εξωτερικό για τους Ρώσους το 2017

Μειωμένο το κόστος των ταξιδιών στο εξωτερικό για τους Ρώσους το 2017

Αυξημένο το κόστος διακοπών στη Ρωσία

0

Μειωμένο κατά 15-30% εμφανίζεται το κόστος των τουριστικών ταξιδιών στο εξωτερικό για τους Ρώσους εφέτος, σε σύγκριση με το περασμένο έτος, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στο εσωτερικό της χώρας.

«Σε ρούβλια, σε σύγκριση με το περασμένο έτος οι τιμές των ταξιδιών έχουν πέσει για τους Ρώσους κατά 10-15%, ακόμη και κατά 20%. Πριν από ένα χρόνο τη δεδομένη περίοδο, η μέση τιμή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό κυμαινόταν μεταξύ $ 660-700, ενώ τώρα διαμορφώνεται σε $ 590-600. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ξενοδόχοι στην Τουρκία έχουν προχωρήσει σε μεγάλες εκπτώσεις στο πρόγραμμα early booking, και αυτή η δράση έχει επιπτώσεις στην τιμή των ταξιδιωτικών πακέτων. Η διαφορά σε ρούβλια μπορεί να είναι έως και 25-30%, σε σχέση με τα στοιχεία του περασμένου έτους», υποστηρίζει ο γενικός διευθυντής του ταξιδιωτικού πράκτορα NTK Intourist, Viktor Topolkaraev.

Σημείωσε επίσης ότι, η Τουρκία παίρνει το 60-70% του συνόλου του όγκου των πρώιμων κρατήσεων της εταιρίας για το τρέχον έτος.

Στο πλαίσιο της μείωσης του κόστους των ταξιδιών στο εξωτερικό, ο Topolkaraev τόνισε επίσης το γεγονός ότι το κόστος των διακοπών σε ρωσικά θέρετρα έχει αυξηθεί κατά μέσο όρο κατά 15%, σε σύγκριση με το περασμένο έτος, λόγω των υψηλότερων τιμών που δίνονται από τους ξενοδόχους σε Σότσι και Κριμαία.

ΠΗΓΗwww.money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ