Η τουριστική πρόταση του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ι.Τ.Β.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Νέες πολιτιστικές διαδρομές ως έτοιμα τουριστικά πακέτα, με πολλαπλές δυνατότητες επεξεργασίας, παρουσίασε ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού στην παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους τουριστική έκθεση Ι.Τ.Β. του Βερολίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα από τις 8 μέχρι και τις 12 Μαρτίου.

Οι φιλόδοξες προτάσεις του φορέα, που έχουν δομηθεί πάνω στον διεθνώς προβεβλημένο «Αριστοτελικό Περίπατο», γρήγορα έγιναν «talk of the market» ανάμεσα στους πλέον κορυφαίους tour operators και travel agents του κόσμου και φυσικά της Γερμανίας, στην αγορά της οποίας η δυναμική διείσδυση του ξεχωριστού αυτού τουριστικού προϊόντος αποτέλεσε ζητούμενο.

Η διαδρομή, η οποία ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, φτάνει μέχρι τον Άθωνα και τα Αρχαία Στάγειρα, καταλήγοντας στην Αμφίπολη, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο «τόξο πολιτισμού και ιστορίας», που εναλλάσσεται ανάμεσα σε μοναδικούς φυσικούς και αρχαιολογικούς χώρους, αναδεικνύοντας έτσι τη μακεδονική συνεισφορά στον χωροχρόνο.

Ο σχεδιασμός της, ο οποίος αποτελεί συνέργεια του Οργανισμού με ομοειδείς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Αμφίπολης, συνοδεύεται από εξαιρετικής ποιότητας πρόγραμμα προώθησης, το οποίο διακρίνεται από στόχευση και αυστηρά επαγγελματικό προσανατολισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο Γερμανοί tour operators και travel agents αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα στην περιοχή, προκειμένου να ακολουθήσουν τα βήματα των Ελλήνων που όρισαν την παγκόσμια ιστορική πραγματικότητα, ενώ εκπρόσωποι Τύπου επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του KOUZINA 2017 την προαθωνική και αθωνική χερσόνησο για να μυηθούν στα μυστικά της μοναστηριακής κουζίνας.

Στο πλαίσιο του «επετειακού έτους Αριστοτέλη», ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού -πιο επαγγελματικά ώριμος από ποτέ- δείχνει να πρωτοπορεί, να κερδίζει τις εντυπώσεις, να αξιοποιεί όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον χώρο, να παρουσιάζει χειροπιαστά αποτελέσματα και να ξεχωρίζει για την ποιότητα του έργου και της προσφοράς του.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *