©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πακέτο εμβολιαστικών εκδρομών σε τέσσερις χώρες ανάμεσά τους και η Ελλάδα προσφέρει το Russian Express

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με τη ζήτηση για ταξίδια εμβολιασμού να παραμένει σε υψηλά επίπεδα στη ρωσική αγορά, ο tour operator Russian Express συνεχίζει να προσφέρει εμβολιαστικά ταξίδια στην Ελλάδα και σε τρεις ακόμη χώρες, ενώ προγραμματίζει την προσθήκη της Τουρκίας οσονούπω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του atorus.ru, ο τουριστικός πράκτορας προσφέρει τη δυνατότητα σε Ρώσους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 με ένα εμβόλιο αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) στην Ελλάδα, την Αρμενία, τη Σερβία και την Κροατία και στο εγγύς μέλλον και στην Τουρκία.

Ο τουριστικός πράκτορας προσφέρει εκδρομές σε χώρες που εμβολιάζουν δωρεάν αλλοδαπούς πολίτες.

Στην Ελλάδα, οι Ρώσοι ταξιδιώτες μπορούν να εμβολιαστούν, είτε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson, είτε με τα MRNA εμβόλια των Pfizer-BioNTech. Πτήσεις για την Ελλάδα πραγματοποιεί η εταιρία Russian Express από τη Μόσχα, με την τιμή του πακέτου να διαμορφώνεται στα 76.300 ρούβλια ανά άτομο.

Στη Σερβία, οι Ρώσοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να εμβολιαστούν με εμβόλια των Pfizer BioNTech, Astra Zeneca και Sinopharm. Πτήσεις πραγματοποιούνται από Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Αικατερινούπολη, με το κόστος του πακέτου να διαμορφώνεται στα 50.800 ρούβλια ανά άτομο.

Στην Κροατία, οι Ρώσοι μπορούν να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και τα εμβόλια των Pfizer, Moderna και Astra Zeneca. Οι αναχωρήσεις προς την Κροατία πραγματοποιούνται από τη Μόσχα, με τιμές που ανέρχονται σε 43.900 ρούβλια ανά άτομο.

Τώρα, ο ταξιδιωτικός πράκτορας πραγματοποιεί ταξίδια για τον εμβολιασμό Ρώσων πολιτών και στην Αρμενία., με τη χώρα να προσφέρει στους τουρίστες το εμβόλιο της Astra Zeneca. Πτήσεις πραγματοποιούνται από πληθώρα ρωσικών πόλεων και συγκεκριμένα από την Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, την Αικατερινούπολη, το Σότσι, το Ροστόφ, το Μινεράλνιε Βόντι, το Κρασνοντάρ και το Βορόνετς. Η τιμή των πακέτων εμβολιαστικού τουρισμού ανέρχεται σε 27.200 ρούβλια ανά άτομο.

Η Russian Express ετοιμάζει, ήδη, προγράμματα εμβολιασμού των Ρώσων στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Σημειώνεται ότι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για εμβολιαστικά ταξίδια, για τους Ρώσους, είναι οι ευρωπαϊκές χώρες που μπορούν να εισέλθουν χωρίς βίζα, καθώς και χώρες που εκδίδουν τουριστικές βίζες σε Ρώσους πολίτες.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *