ΠΑΣΟΚ: Όχι άλλα στοιχήματα κύριε Πρωθυπουργέ! Τα πληρώνουμε ακριβά!

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση για την χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Πρωθυπουργός επιβεβαίωσε εχθές ,στη 24ή Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ,  ότι ακόμη και στις περιπτώσεις όπου τομείς της Ελληνικής Οικονομίας  παραμένουν ανταγωνιστικές, θα βρει τον τρόπο για να αποτρέψει κάθε σημάδι ανάκαμψης και προόδου.

Καθώς βρίσκεται  σε μια παραζάλη μεταξύ της «αυταπάτης» του και της  καταιγίδας μέτρων που συμφώνησε με τους δανειστές, ο άλλοτε διαγραφέας όλων των μνημονιακών μέτρων, ανακοίνωσε εχθές την επιβολή, ενός νέου φόρου,  του Τέλους Διανυκτέρευσης, το οποίο θα αρχίζει να εισπράττεται από το 2018. Στήριξε μάλιστα τη συγκεκριμένη απόφαση στην γενικότερη παραδοχή ότι  ο Ελληνικός Τουρισμός έχει σημειώσει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Μάλλον, ο Πρωθυπουργός δεν αντιλαμβάνεται ότι οι συγκυρίες στις γειτονικές χώρες αποτελούν σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης του Ελληνικού Τουρισμού και ότι υπό κανονικές συνθήκες, ο ελληνικός τουρισμός θα αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα. Η συνεχώς αυξανόμενη φορολόγηση, το ασταθές πολιτικό-κοινωνικό περιβάλλον καθιστούν την Ελλάδα ένα εύθραυστο τουριστικό προορισμό και αναγκάζουν την  τουριστική μας βιομηχανία να βρίσκεται  συνεχώς σε εγρήγορση.

Οι 16 μήνες υπερήφανης διαπραγμάτευσης συνεχίζουν να κοστίζουν και να φέρνουν νέους φόρους, νέα δυσβάστακτα  δημοσιονομικά μέτρα. Πολλά από αυτά,  θα τα είχαμε αποφύγει κύριε Τσίπρα αν είχατε αποφασίσει να είστε περισσότερο Πατριώτης και λιγότερο Λαϊκιστής. Και επειδή μάθαμε ότι βάζετε στοιχήματα για την ανάπτυξη του Τουρισμού , δε σας κρύβουμε την ανησυχία μας. Μας θυμίσατε τις εποχές του «δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να κάνουμε πίσω»!”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *