Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου νικήτρια και φέτος δύο βραβείων για τη συνεργασία THE RHODES CO-LAB & την στρατηγική online προώθησης για το 2021

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Δύο σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2022, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή, την προηγούμενη εβδομάδα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, γιορτάζοντας τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό.

Στην ένατή τους διοργάνωση, στα βραβεία-θεσμό του κλάδου που συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κέρδισε:

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην Στρατηγική online προώθησης 2021 για το τουριστικό προϊόν της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ευρύτερη κατηγορία Digital Tourism & Technology. Από την πρώτη χρονιά της πανδημίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει στραφεί στο ψηφιακό περιβάλλον με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων αιχμής σχετικά με την διαφημιστική εκστρατεία των προορισμών του Νοτίου Αιγαίου, μια πολιτική επιλογή της περιφερειακής αρχής που έχει αποδώσει σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σημειώνεται ότι και πέρυσι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε αποσπάσει το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην ίδια κατηγορία της online διαφήμισης για την καμπάνια του 2020.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην Στρατηγική συμφωνία THE RHODES CO-LAB με την TUI Group με στόχο να επανατοποθετήσει τη Ρόδο ως τον πρώτο παγκόσμια ολιστικά αειφόρο τουριστικό προορισμό στην ευρύτερη κατηγορία Στρατηγική Συνεργασία / Ανάπτυξη. Με την συμφωνία αυτή, Περιφέρεια και TUI οδηγούν την Ρόδο στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ως κέντρο ανάπτυξης και εφαρμογής της αειφορίας στους τουριστικούς προορισμούς. Το THE RHODES CO-LAB συνιστά αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη συμμαχία και ψήφο εμπιστοσύνης για τη Ρόδο, για το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα.

Τα Βραβεία παρέλαβε από την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης.

Την προηγούμενη χρονιά εξάλλου, εκτός από το βραβείο για την online διαφήμιση, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε κερδίσει βραβείο και για την «Διαχείριση εικόνας & φήμης προορισμού σε περίοδο κρίσης» στην ενότητα Destination Management, για το έργο της Πρωτοβουλίας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό.

Οι παραπάνω διακρίσεις επιβεβαιώνουν ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του ελληνικού τουρισμού κάθε χρόνο. Τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου αναδεικνύονται πρωταθλητές βάσει σχεδίου, στρατηγικής, διαρκούς προσπάθειας και δουλειάς, βάσει πολιτικής απόφασης.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *