Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση στην Στοκχόλμη από το δίκτυο Cruise Europe

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΟΡΕΙΣ

Στις 14-16 Μαΐου, το δίκτυο Cruise Europe πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση και το ετήσιο συνέδριό του στη Στοκχόλμη. Έτσι, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Στοκχόλμη ως δημοφιλή προορισμό κρουαζιέρας και ως βιώσιμο προορισμό υψηλής ποιότητας. Το Ports of Stockholm φιλοξένησε την εκδήλωση μαζί με την Stockholm Business Region.

Τα μέλη της Cruise Europe επέλεξαν τη Στοκχόλμη ως προορισμό για να φιλοξενήσουν το φετινό συνέδριο για τους εκπροσώπους του κλάδου της κρουαζιέρας. Το ολοκληρωμένο και καλά οργανωμένο πρόγραμμα παρείχε στους συμμετέχοντες πολύτιμες γνώσεις και έμπνευση για το μέλλον.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που τα μέλη της Cruise Europe επέλεξαν τη Στοκχόλμη ως τόπο διεξαγωγής του φετινού συνεδρίου. Είναι μια σημαντική ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε την όμορφη πόλη μας και τη ζεστή υποδοχή που προσφέρει η Στοκχόλμη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους για ένα πολύ καλά οργανωμένο πρόγραμμα”, λέει ο Stefan Scheja, Marketing Manager Ferries and Cruises στην Ports of Stockholm και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cruise Europe.

Η Ports of Stockholm προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας της με την Cruise Europe και άλλα μέρη του κλάδου της κρουαζιέρας.

Πολλές εταιρείες κρουαζιέρας επενδύουν σε νέα πλοία με πιο σύγχρονη τεχνολογία και εναλλακτικές επιλογές καυσίμων. Φέτος, το Mein Schiff 7 θα εισαχθεί στη Βαλτική Θάλασσα και στα λιμάνια της Στοκχόλμης. Το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να συνδεθεί με ηλεκτρική ενέργεια στην προκυμαία και να χρησιμοποιεί μεθανόλη ως καύσιμο. Το Queen Anne είναι ένα άλλο ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο που κάνει το ντεμπούτο του στα λιμάνια της Στοκχόλμης φέτος.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *