©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Αθήνα η ετήσια συνάντηση  της ηγετικής ομάδας και υποδοχής των νέων Partners της PwC ΕΜΕΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερα από 400 ανώτατα στελέχη της PwC από την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα, για την ετήσια συνάντηση της ηγετικής ομάδας και υποδοχής των νέων Partners του δικτύου της PwC.

H στρατηγικής σημασίας συνάντηση, επικεντρώθηκε στις προκλήσεις και ευκαιρίες του ταχύτατα μεταβαλλόμενου διεθνούς περιβάλλοντος καθώς και στις ανερχόμενες τάσεις που θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν τον επιχειρηματικό κόσμο και ευρύτερα την κοινωνία. Η επιλογή της Αθήνας ως πόλη που φιλοξένησε την εκδήλωση, σηματοδοτεί την αναγνώριση της Ελλάδας ως υψηλού ενδιαφέροντος ευρωπαϊκό προορισμό για το δίκτυο της PwC με ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης. Στην διοργάνωση, μεταξύ άλλων υψηλόβαθμων στελεχών του δικτύου, παρέθεσαν ομιλίες ο κ. Bob Moritz, Πρόεδρος του παγκόσμιου δικτύου της PwC, ο κ. Kevin Ellis Πρόεδρος της PwC EMEA και διευθύνων σύμβουλος της PwC Μεγάλης Βρετανίας και ο κ. Μάριος Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Ελλάδας ο οποίος παρουσίασε στοιχεία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την δυναμική εξέλιξη της PwC Ελλάδας καθώς και τα σημαντικά έργα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί στην εγχώρια αγορά.

O πρόεδρος του παγκόσμιου δικτύου της PwC, Bob Moritz κατά την παραμονή του δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο τα τελευταία χρόνια επιδεικνύοντας αισιόδοξα σημάδια επιτυχημένης ανάκαμψης που ενισχύουν το ενδιαφέρον για επενδύσεις στη χώρα. Χαιρόμαστε που σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, βλέπουμε την PwC Ελλάδας να αναπτύσσεται και να συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοβουλίες, δεξιότητες και τεχνολογίες που δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και παράγουν βιώσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες, τους ανθρώπους της και την κοινωνία».

Ο Μάριος Ψάλτης τόνισε: «Η επιλογή της Ελλάδας για τη φιλοξενία μιας υψηλού βεληνεκούς εκδήλωσης από το δίκτυό μας, είναι τιμή για εμάς καθώς αντανακλά τόσο τη δυναμική της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο όσο και την ανοδική  πορεία της PwC Ελλάδας. Στόχος μας είναι να προβάλουμε και να ενισχύσουμε τη θετική εικόνα της χώρας μας στο δίκτυο της PwC και στις διεθνείς αγορές».

Tagged

1 σχόλιο στο “Στην Αθήνα η ετήσια συνάντηση  της ηγετικής ομάδας και υποδοχής των νέων Partners της PwC ΕΜΕΑ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *