ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Leon Avigad: Οι εκτιμήσεις για την ανάκαμψη του Τουρισμού και οι επενδύσεις στην Ελλάδα | Αποκλειστικά στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, μίλησε αποκλειστικά στο πλαίσιο του εφετινού International Hospitality Forum του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο συνιδρυτής της Brown Hotels Leon Avigad. Ο κ. Avigad με ευγένεια και προθυμία, μοιράζεται τις εκτιμήσεις του για την πανδημία, την πορεία του Τουρισμού, αλλά και την πορεία των επενδύσεων της εταιρίας, δηλώνει δε ερωτευμένος με την Ελλάδα, όπως και όλη η ομάδα της Brown Hotels.

Αναφορικά με την εκτίμηση της πορείας του Τουρισμού, αφού δηλώνει ότι “δεν είμαι προφήτης”, εκτιμά ότι μετά τον Απρίλιο και το Πάσχα, θα δούμε σημαντική αύξηση των κρατήσεων.
Όπως λέει χαρακτηριστικά, “Είμαι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής. Το 2022 θα είναι πολύ καλό, όχι όμως όσο το 2019. Τα μεγέθη του 2019 θα τα προσεγγίσουμε το 2023”.
Για την περίοδο των εορτών ο κ. Avigad εκφράζει τον προβληματισμό του, λόγω και της νέας παράλλαξης Omicron που εξαπλώνεται παγκοσμίως.

Brown BrownΓια την αειφορία, που ήταν βασικός πυλώνας του συνεδρίου, ο συνιδρυτής της Brown Hotels λέει ότι η ανακατασκευή, ο εκσυγχρονισμός και η μετατροπή ενός παλαιού κτιρίου σε ξενοδοχείο, είναι πράξη αειφορίας. Τονίζει ότι πολλά μπορεί να γίνουν στην λογική της καθημερινής λειτουργίας και όχι της “επανάστασης”, ενώ σημειώνει ότι τα roof gardens των ξενοδοχείων, πρέπει να είναι χώροι απόλαυσης των πελατών για τα ελληνικά τοπία και ουρανό.

Για τις επενδύσεις στην Ελλάδα, τονίζει εμφατικά ότι όλη η ομάδα των Brown Hotels είναι ερωτευμένη με την χώρα και την ελληνική φιλοξενία και οι επενδύσεις γίνονται με αγάπη, πίστη και πάθος, συνδυάζοντας επιχειρηματικότητα και αγάπη.

Υπενθυμίζεται ότι το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την ερχόμενη τριετία στην Ελλάδα, περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, που βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής και ανάπτυξης.

Το επόμενο βήμα…

Για το επόμενο βήμα της εταιρίας, υπογραμμίζει ότι προτεραιότητα τώρα είναι η ικανοποίηση των πελατών στα ξενοδοχεία που ήδη λειτουργούν ή προγραμματίζεται να λειτουργήσουν για το 2022, με σημασία στο Lifestyle, στις εγκαταστάσεις, στην λεπτομέρεια.

Η Brown Hotels

Η διεθνής αλυσίδα Brown Hotels Collection, είναι φημισμένη για τη μοναδικότητα των design hotels που διαθέτει σε πολλές σημαντικές πόλεις του κόσμου, όπως το Τελ Αβίβ, η Ιερουσαλήμ, η Αθήνα και η Κροατία.

Brown
Brown Acropol

Η αλυσίδα Brown Hotels ιδρύθηκε το 2010 από τους Hoteliers Leon Avigad και Nitzan Perry, εξελίσσοντας την επιθυμία των ιδρυτών να δημιουργήσουν ξενοδοχεία που όχι μόνο προβάλλουν στους τουρίστες την αυθεντική κουλτούρα και την ενεργητικότητα της πόλης, αλλά και να επανασυστήσουν στους ίδιους τους κατοίκους τη νυχτερινή ζωή της πόλης και τις μοναδικές γειτονιές της.

Ο κ. Avigad στο IHF του ΞΕΕ | © ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Κάθε ένα από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας είναι μοναδικό, με χαρακτηριστική αισθητική εμπνευσμένη από τον ιδιαίτερο παλμό της περιοχής και συνυφασμένο με το μοναδικό της χρώμα.

Η Brown Hotels εγκαινίασε επτά νέες ιδιοκτησίες στο Ισραήλ το διάστημα 2019/2020 και έως το 2023 θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, με νέες ιδιοκτησίες σε Ελλάδα, Γερμανία, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα ξενοδοχεία Brown Hotels προτείνονται από διεθνείς εκδόσεις όπως η Vogue, Times, wallpaper, Travel and Leisure, Conde Nast Traveler, National Geographic, NY Times.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Leon Avigad και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο youtube.

Tagged

1 σχόλιο στο “ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Leon Avigad: Οι εκτιμήσεις για την ανάκαμψη του Τουρισμού και οι επενδύσεις στην Ελλάδα | Αποκλειστικά στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *