Με την «σφραγίδα» του ΕΣΡ πανελλαδικά το κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τον κορονοϊό

ΦΟΡΕΙΣ

Το προβεβλημένο κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης για τα μέτρα πρόληψης του κορονοϊού, εγκρίθηκε από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο για να αναμεταδίδεται δωρεάν ως ενιαίο κοινωνικό μήνυμα σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας!

Η απόφαση-έγκριση ελήφθη από το ΕΣΡ στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με τίτλο «Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε» για την αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα  μέτρα προφύλαξης ώστε να περιοριστούν τα κρούσματα του COVID 19.

Η Περιφέρεια Κρήτης τις τελευταίες εβδομάδες εφαρμόζει όλες τις Οδηγίες και τις σχετικές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και όλων των συναρμόδιων Υπουργιών για την αντιμετώπιση του COVID-19, προκειμένου να περιοριστούν οι συνέπειές του στην υγεία του πληθυσμού.

Μέσα στο πλαίσιο της λήψης σειράς προληπτικών μέτρων δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ένα βίντεο για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ευρύτερη διάδοση του μηνύματος «Μένουμε σπίτι» σε όλη την Κρήτη. Το βίντεο δημιουργήθηκε από  την ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε από μια Περιφέρεια, λαμβάνοντας μάλιστα και την άδεια του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, προκειμένου να μεταδοθεί μέχρι στις 30 Απριλίου 2020 σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο από όλους τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας.

creteΟ Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσιάζοντας το παραπάνω βίντεο δήλωσε: «αυτές τις ώρες το καθήκον της ατομικής ευθύνης είναι κρισιμότερο. Όλοι μαζί, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας, χτίζουμε ένα μεγάλο δίχτυ προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό του COVID-19». Ευχαρίστησε παράλληλα από καρδιάς όλους τους συντελεστές και συγκεκριμένα την ομάδα του Ημιμαραθώνιου Κρήτης, τον Γιώργο Αλεβυζάκη για το σενάριο, τον Αλέξανδρο Χατζηπαναγιώτη για την εκτέλεση της παραγωγής και τη μικρή πρωταγωνίστρια Κατερίνα Λαμπράκη.

Download link για βίντεο σποτ και ραδιοφωνικό σποτ
https://we.tl/t-9d1HpK910C

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *