Το Chivas Venture αναζητά τον Έλληνα κοινωνικό επιχειρηματία, που θα διεκδικήσει το $1 εκατ.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έως τις 13 Νοεμβρίου (09.00 GMT) παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για την υποβολή αιτήσεων των κοινωνικών επιχειρήσεων που θέλουν να συμμετάσχουν στο Chivas Venture και να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης του $1 εκατ., για να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός απευθύνεται σε κάθε ελληνική κερδοσκοπική επιχείρηση, που εδρεύει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα, τα έσοδά της δεν ξεπερνούν το 1,5 εκατ. δολάρια και επιζητεί να έχει θετική επίδραση ή όφελος για την κοινωνία ή το περιβάλλον. Επίσης, ο εκπρόσωπος της εταιρίας που θα κάνει την αίτηση θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας του.

Για τυχόν απορίες σχετικά με την υποβολή της αίτησης και το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο facebook Chivas Venture Greece 2018 και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

Για αίτηση στο Chivas Venture 2018 και για περισσότερες πληροφορίες για τον παγκόσμιο διαγωνισμό, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Chivas Venture.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *