sani_club

Το Sani Resort για 2η συνεχή χρονιά, Leading Family Resort στην Ευρώπη

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Sani Resort αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία Europe’s Leading Family Resort και Greece’s Leading Family Resort 2020 στα World Travel Awards, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει και τιμάει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού.

Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν το  Sani Resort ως τον κορυφαίο οικογενειακό προορισμό στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουν τη θέση του στον παγκόσμιο χάρτη πολυτελούς φιλοξενίας και ενισχύουν το κύρος της χώρας μας αναφορικά στο τουριστικό προϊόν. Επιπλέον, αναβαθμίζουν την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ειδικά σε μία κατηγορία τουριστών υψηλών απαιτήσεων που διεκδικούν όλοι οι ανταγωνιστικοί προορισμοί.

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που το Sani Resort κερδίζει τις δύο αυτές διακρίσεις, που έρχονται ως αναγνώριση της δέσμευσης για μια εμπειρία φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Με πέντε ξενοδοχεία, απαράμιλλες εγκαταστάσεις, βραβευμένους χώρους και προγράμματα απασχόλησης για νήπια και παιδιά, αθλητικές ακαδημίες σε συνεργασία με φημισμένους αθλητές και ομάδες, περισσότερες από 40 επιλογές για φαγητό και ποτό, εξαιρετική πολιτιστική ατζέντα και ιδιωτική μαρίνα, το Sani Resort αποτελεί σημείο αναφοράς στον τουριστικό χάρτη της Μεσογείου και της Ευρώπης.

Ο θεσμός World Travel Awards αναγνωρίζει τις πιο εξαιρετικές επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και επιβράβευση. Μιλώντας για τη νέα, δεύτερη σε δύο χρόνια, διπλή βράβευση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, o Δημήτρης Κοντός COO του Ομίλου Sani/Ikos αναφέρει, «Είναι μεγάλη μας τιμή που τα φετινά World Travel Awards μας αναγνώρισαν σε δύο κατηγορίες, και ειδικότερα ως ένα resort που πρωτοστατεί στη φιλοξενία για οικογένειες. Είναι το δεύτερο εν συνεχεία έτος που κερδίζουμε και στις δύο κατηγορίες, κάτι που αποτελεί μεγάλο επίτευγμα και αναγνώριση της ασύγκριτης εξυπηρέτησης και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων του Sani Resort, που κάνουν τόσους επισκέπτες, και ειδικά οικογένειες, να επιστρέφουν κοντά μας κάθε χρόνο.»

Πιο δυναμικά και πρωτοποριακά πρωτόκολλα ασφαλείας για το 2021

Η επιτυχία στα βραβεία World Travel Awards 2020 έρχεται στο κλείσιμο ενός 100% Covid-free καλοκαιριού. Το 2020, το 100% των 9.000 φιλοξενούμενων στο Sani Resort, εξετάστηκε με μοριακά τεστ και τεστ αντισωμάτων για τον ιό COVID-19, με μηδενικά κρούσματα στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και πλήρη ασφάλεια σε όλες τις εγκαταστάσεις. Σε αυτό το επίτευγμα συνέβαλε δυναμικά η προηγμένη τεχνολογία, τα ενισχυμένα πρωτόκολλα υγιεινής και η μελέτη και ενδελεχής εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων από το προσωπικό. Τo πρωτόκολλο υγείας #OnlyatSani έχει σχεδιαστεί σε συμφωνία με τον Όμιλο Βιοιατρική και την Ecolab και έχει πιστοποιηθεί από το Covid Shield Certificate της TUV Austria ώστε να πληρεί κάθε απαίτησης και να εισάγει προαιρετικά μέτρα αυξημένης ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης.

Ένας κόσμος ασφάλειας και επιλογών

Το 2021, οι πυλώνες φιλοξενίας για τα ξενοδοχεία του Sani Resort ενισχύουν τα μέτρα διασφάλισης της υγείας του επιτυχημένου καλοκαιριού του 2020 και δίνουν έμφαση στους πανέμορφους εξωτερικούς χώρους και τις εμπειρίες στη φύση.

ksd
adv

Πρωταγωνιστεί η φυσική ομορφιά της εκάστοτε τοποθεσίας, καθώς προσφέρει πληθώρα ασφαλών και ελκυστικών εμπειριών που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό, που παράλληλα γνωρίζει ότι οι εγκαταστάσεις ακολουθούν τις αυστηρότερες οδηγίες διασφάλισης της υγείας τους. Έχουν προβλεφθεί λεπτομερή μέτρα για κάθε χώρο, με στόχο αυξημένη καθαριότητα, διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την ανέπαφη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Κορυφαία παγκοσμίως, πιστοποιημένα πρωτόκολλα πρόληψης και αντιμετώπισης #OnlyatSani
  • Πλήρως ανέπαφη εμπειρία εξυπηρέτησης με χρήση της τεχνολογίας καθ’ όλη τη διαμονή
  • Απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας, αναψυχής και διασκέδασης σε εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων εστιατορίων, καφέ και μπαρ – όπως και αμέτρητες επιλογές in-room dining για όσους το προτιμήσουν
  • Ουσιαστική επαφή με τη φύση με δραστηριότητες και χαλάρωση σε μοναδικούς χώρους, όπως ο υδροβιότοπος της Σάνης και τα 7 χλμ. ακτογραμμής με παραλίες και πευκοδάσος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος
  • Διακοπές με πλήρη ιδιωτικότητα, με ευρύχωρες επιλογές διαμονής που περιλαμβάνουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και προσφέρουν ευκαιρίες για ποιοτικές εμπειρίες
  • Αναβάθμιση και βελτιστοποίηση των μέτρων προστασίας και ασφάλειας, όπως υπέρυθρες λάμπες για εντοπισμό μικροβίων, θερμικές κάμερες, εξοπλισμός προστασίας, αναβαθμισμένο καθεστώς καθαρισμού και απολύμανσης κ.ο.κ.
Δέσμευση φιλοξενίας #OnlyAtSani

Η βραβευμένη εμπειρία διακοπών Sani/Ikos παρέχει πλέον περισσότερη ιδιωτικότητα, ξεγνοιασιά και ασφάλεια. Ο Όμιλος Sani/Ikos δρα προορατικά και προληπτικά, με την πλήρη ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Τα πρωτόκολλα έχουν ορισθεί λεπτομερώς και ρητώς μετά από μελέτη των κανονισμών του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, της Ελληνικής Κυβέρνησης, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, όπως και των συστάσεων επιδημιολόγων και ιατρών ώστε να πληρούν κάθε απαίτησης αλλά και να εισάγουν προαιρετικά μέτρα αυξημένης ασφάλειας παγκόσμιας κλάσης.

Το SANI/IKOS GROUP

Το SANI/IKOS Group είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί 9 μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο.

Ο Όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο. Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι κ.κ. Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.  Στόχος του Oμίλου SANI/IKOS GROUP μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του.

Παράλληλα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2021 στην Marbella/ Estepona της Ισπανίας. Ο Όμιλος αναπτύσσει στο εξωτερικό το εμπορικό σήμα IKOS RESORTS, μέσω franchise της LBRI με την εταιρεία Ιkos International SCA, η οποία ιδρύθηκε το 2018. Τη διοίκηση της Ikos International SCA ασκούν ως co-managing partners οι κκ Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους κκ. Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin και Goldman Sachs Asset Management, Oaktree Capital Management LP και Hermes GPE.

Tagged

1 σχόλιο στο “Το Sani Resort για 2η συνεχή χρονιά, Leading Family Resort στην Ευρώπη

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *