Τουρκία: Ανησυχία για την ετοιμότητα των ξενοδοχείων στην Αλικαρνασσό

ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ύστερα από τις πλημμύρες, που σημειώθηκαν το φθινόπωρο του 2019 στην Τουρκία, πολλοί είναι οι tour operators στη Ρωσία, που αναρωτιούνται για την ετοιμότητα των ξενοδοχείων της Αλικαρνασσού για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020.

Τον Οκτώβριο του 2019 αρκετά ήταν τα ξενοδοχεία, από τα οποία χρειάστηκε να μετακινηθούν οι επισκέπτες λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων. Υπεύθυνοι ξενοδοχείων στην περιοχή δεν συμμερίζονται τις ανησυχίες αυτές και δηλώνουν πλήρη ετοιμότητα.

Η πιο μεγάλη ζημιά ήταν αυτή του ξενοδοχείου Vogue Hotel, στο οποίο έσπασαν οι σωλήνες ύδρευσης. Ο διευθυντής πωλήσεων του ξενοδοχείου, Mustafa Khalid, δήλωσε  ότι έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και ότι έχει γίνει ανακαίνιση και αναβάθμιση των υποδομών της μονάδας.

Σχετικά με άλλα ξενοδοχεία της περιοχής, ανέφερε πως σημειώθηκαν μικρές ζημιές στις υποδομές των ξενοδοχείων Royal Palace και Rixos, τα οποία βρίσκονται κοντά στο Vogue Hotel. Δήλωσε, επίσης, πως τα ξενοδοχεία δεν αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα και είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να υποδεχθούν επισκέπτες για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020.

Επιπλέον επισήμανε το αυξημένο ενδιαφέρον των Ρώσων τουριστών για κρατήσεις δωματίων στην Αλικαρνασσό και σημείωσε πως οι προκαταρτικές πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 30% σε σύγκριση με το 2019.

ΠΗΓΗ

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *