Photo by fauxels on Pexels

TUI: Αναζητεί 1.500 εργαζόμενους σε ταξιδιωτικούς προορισμούς | Κρήτη και Ρόδος ανάμεσά τους

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους αναζητάει ο όμιλος TUI, με 500 από αυτούς να πρόκειται να προσληφθούν στους τομείς της τεχνολογίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου, ενώ πάνω από 1.000 θα καλύψουν θέσεις σε 100 προορισμούς διακοπών, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Αττάλεια και η Μαγιόρκα.

“Η TUI συνέχισε να επενδύει στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών και των προϊόντων της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αναμένουμε ότι οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2022 θα επιστρέψουν κοντά στα φυσιολογικά επίπεδα του καλοκαιριού του 2019 και τώρα επεκτείνουμε τις ομάδες μας στους τομείς της ψηφιοποίησης και των προορισμών, για να συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία της επιτυχίας μας, μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Άλλωστε, οι εργαζόμενοί μας είναι αυτοί που μας καθιστούν μία από τις κορυφαίες τουριστικές εταιρίες στον κόσμο”, δηλώνει η Sybille Reiß, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ομίλου TUI και υπεύθυνη για το ανθρώπινο δυναμικό.

Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνονται ιδίως μηχανικοί λογισμικού, μηχανικοί δεδομένων, τεχνικοί αναλυτές και ψηφιακοί αναλυτές. Η TUI προσφέρει στους υποψηφίους υψηλό βαθμό ευελιξίας. Η πλειονότητα των προσφερόμενων θέσεων εργασίας μπορεί να αναληφθεί οπουδήποτε στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από τον τόπο όπου εδρεύει η μάδα. Η ευέλικτη και η υβριδική εργασία αποτελούν πλέον κοινή πρακτική στην TUI, καθώς οι ομάδες συνεργάζονται εικονικά και πέραν των συνόρων.

Επιπλέον, το ίδιο ισχύει σε ολόκληρη την εταιρία: Οι εργαζόμενοι αποφασίζουν οι ίδιοι πού θα εργαστούν. Η υποχρεωτική παρουσία στα γραφεία ανήκει στο παρελθόν, εφόσον το προφίλ εργασίας το επιτρέπει. Με το πρόγραμμα TUI Workwide, οι εργαζόμενοι μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο για έως και 30 εργάσιμες ημέρες το χρόνο και έτσι, για παράδειγμα, να παρατείνουν τις διακοπές τους ενώ παράλληλα εργάζονται. Η Ισπανία και η Ελλάδα συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για τους εργαζόμενους της TUI που εργάζονται στο πλαίσιο του προγράμματος TUI Workwide, το οποίο έχει, επίσης, χρησιμοποιηθεί για διαμονή σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο Ισημερινός ή η Ινδία.

Η TUI έχει επίσης ξεκινήσει τη μεγαλύτερη εκστρατεία προσλήψεων που έχει πραγματοποιήσει ποτέ για την κάλυψη θέσεων εργασίας σε προορισμούς διακοπών. Αναζητούνται πάνω από 1.000 νέοι εργαζόμενοι ως ξεναγοί, ειδικοί στην παιδική φροντίδα, γυμναστές ή στον τομέα της ψυχαγωγίας στα ξενοδοχεία και τα κλαμπ της εταιρίας.

Στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ξεκινήσει μια ξεχωριστή εκστρατεία προσλήψεων, προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους να ” ξεκινήσουν μια νέα καριέρα”. Μεταξύ άλλων, η TUI καλύπτει το κόστος της τοπικής διαμονής, του ταξιδιού από και προς τον προορισμό, καθώς και την απαραίτητη βίζα και άδεια εργασίας. Οι πρώτοι νέοι εργαζόμενοι της TUI θα ξεκινήσουν, ήδη, την εργασία τους στην εταιρία από αυτόν τον μήνα.

Tagged

1 σχόλιο στο “TUI: Αναζητεί 1.500 εργαζόμενους σε ταξιδιωτικούς προορισμούς | Κρήτη και Ρόδος ανάμεσά τους

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *