©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

TUI: Επιπλέον 1.500 ξενοδοχεία το Καλοκαίρι του 2024 | Σε ελληνικούς και ισπανικούς προορισμούς η πλειοψηφία τους

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ενισχύει τις προτάσεις διαμονής για το καλοκαίρι του 2024 η TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, προσφέροντας επιπλέον 1.500 ξενοδοχεία σε 22 προορισμούς, ανάμεσά τους και ελληνικοί, χάρη στην ανάκαμψη που καταγράφεται στις κρατήσεις για διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην πλειοψηφία τους στην Ελλάδα, τα Κανάρια Νησιά και τις Βαλεαρίδες και εξυπηρετούνται από περισσότερα από 20 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα νέα ξενοδοχεία έρχονται καθώς ο τουριστικός οργανισμός είδε τις κρατήσεις να επιστρέφουν κατά την περίοδο αιχμής του Ιανουαρίου, μετά τις διαταραχές που προκάλεσε η πανδημία.

Το Μαρόκο και η Τυνησία σημείωσαν άνοδο στις κρατήσεις ως προορισμοί εξαιρετικής αξίας, με ποικιλία περιφερειακών αεροπορικών επιλογών και θέρετρων.

Οι διακοπές του Μαΐου είναι, επί του παρόντος, η πιο δημοφιλής περίοδος, καθώς οι βρετανικές οικογένειες φαίνεται να εκμεταλλεύονται τις δωρεάν θέσεις για παιδιά που προσφέρονται.

Τα all inclusive θέρετρα συνεχίζουν να ξεπερνούν κάθε άλλο τύπο διαμονής, σε όλες τις περιοχές. Παρατηρείται, ωστόσο, μια μικρή αύξηση στις κρατήσεις καταλυμάτων με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων για το φετινό καλοκαίρι, ιδίως στο Γιορκσάιρ, το Κάρντιφ και τη Γλασκώβη, που αποτελούν περίπου το 7% του συνόλου.

Οι πελάτες επιλέγουν πιο σύντομες διαμονές αντί να υποβαθμίσουν την κατηγορία των ξενοδοχείων που επιλέγουν, παρά τις πιέσεις του κόστους ζωής. Ωστόσο, επιλέγουν κυρίως διαμονές 10 και 11 διανυκτερεύσεων αντί για διαμονές διάρκειας 14 διανυκτερεύσεων.

Οι μικρότερης διάρκειας διαμονές αποδεικνύονται δημοφιλείς με την ευελιξία που παρέχουν οι πτήσεις τρίτων και η επέκταση της προσφοράς της TUI στις πόλεις.

Τα θέρετρα τεσσάρων και πέντε αστέρων παραμένουν τα πιο δημοφιλή, σε όλες τις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι τα ταξίδια στην πόλη είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλή με τα ταξίδια στην παραλία, με τη Βαρκελώνη, τη Ρώμη, το Άμστερνταμ και την Κρακοβία να είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί πόλεων που έχουν γίνει κρατήσεις για την TUI.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της TUI UK Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Andrew Flintham, είπε: “Τα επιπλέον ξενοδοχεία που διατίθενται προς πώληση για το επόμενο καλοκαίρι αποδεικνύουν τις θετικές κρατήσεις που έχουμε δει σε όλες τις εποχές. Η όρεξη για ταξίδια είναι ισχυρότερη από ποτέ και εστιάζουμε συνεχώς στο να προσφέρουμε στους πελάτες μας μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές από οποιονδήποτε άλλο πάροχο”.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το ασυναγώνιστο πρόγραμμα περιφερειακών πτήσεων από 20 περιφερειακά αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ισχυρές συνεργασίες με ξενοδόχους, το αυξανόμενο πρόγραμμα TUI cities και τις ιδιόκτητες προτάσεις της TUI, όπως η TUI Blue.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *