© ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βρετανικός τουριστικός πράκτορας με πακέτα για Ελλάδα αποκτά παρουσία στη γερμανική αγορά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επεκτείνει την παρουσία του στη γερμανική αγορά ο βρετανικός τουριστικός πράκτορας Simpson Travel, ο οποίος προσφέρει πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα, με επίκεντρο το Ιόνιο.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του tour operator με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος προσφέρει στο ταξιδιωτικό κοινό μια σειρά από πολυτελείς διαμονές, σε μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία -συμπεριλαμβανομένης της Κορσικής- η Τουρκία και η Μαγιόρκα, και φημίζεται για την “εξαιρετική γνώση των προορισμών και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών”, που παρέχει στους πελάτες του.

Για να υπογραμμίσει τη δέσμευσή του στη γερμανική αγορά, ο σπεσιαλίστας στις διακοπές luxury, δημιούργησε έναν γερμανόφωνο δικτυακό τόπο με τιμές σε ευρώ και προσέλαβε μια υπεύθυνη πωλήσεων, την Isabella Badura.

Παρουσία σε Ιόνιο και Κρήτη

Πολλές από τις βίλες που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο του Simpson Travel και προσφέρονται αποκλειστικά από τον ίδιο, διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, όμορφους κήπους και υπέροχη θέα, όπως διαφημίζει. Επιπλέον, ο tour operator προσφέρει μια σειρά από ξενοδοχεία, ανάμεσά τους και τα ξενοδοχεία Simpson, τα οποία επίσης προσφέρονται αποκλειστικά. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Purple Apricot, με επτά σουίτες, στους Παξούς, το Katouna Suites, στη Λευκάδα, και το φιλικό προς την οικογένεια Hotel Bella Mare, στην Κέρκυρα.

Στην Ελλάδα, εκτός από το Ιόνιο (Παξούς, Λευκάδα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη, Μεγανήσι, Σύβοτα), ο t.o έχει δυναμική παρουσία και στην Κρήτη.

Ο τουριστικός οργανισμός προσφέρει πληθώρα επιλογών, εντός της μάρκας, προκειμένου, όπως αναφέρει, να υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία στις προτάσεις διακοπών προς τους πελάτες τους και να καλυφθούν οι ατομικές τους ανάγκες. Το Simpson Exclusive, για παράδειγμα, περιλαμβάνει τα “καλύτερα” ακίνητα του προμηθευτή και τις επιλογές Simpson Kids για οικογενειακές διακοπές.

Το Simpson Travel καταβάλλει στα ταξιδιωτικά γραφεία προμήθεια τουλάχιστον δέκα τοις εκατό. Ενώ, ανάλογα με το κατάλυμα και την εποχή, η τιμή αυτή μπορεί να είναι και υψηλότερη, όπως υποστηρίζει.

Tagged

1 σχόλιο στο “Βρετανικός τουριστικός πράκτορας με πακέτα για Ελλάδα αποκτά παρουσία στη γερμανική αγορά

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *