50 χρόνια λειτουργίας και νέο όνομα -KORD HOTELS- για τον ξενοδοχειακό όμιλο Γ&Ε Καραμολέγκος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μισό αιώνα επιτυχημένης λειτουργίας στο νησί της Σαντορίνης γιορτάζει φέτος η ξενοδοχειακή εταιρία Γ&Ε ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΞΤΕΕ, η οποία υπό την ίδια ιδιοκτησία της οικογένειας του αείμνηστου και πρωτοπόρου Γεώργιου Καραμολέγκου, μετονομάζεται σε KORD HOTELS.

Πρόκειται για την παλαιότερη ξενοδοχειακή εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στον παραθεριστικό τουρισμό στη Σαντορίνη.

Σήμερα, η δεύτερη και η τρίτη γενιά συνεχίζουν, μαζί με τους συνεργάτες τους, να αποτελούν σταθερή, υψηλή, αξία στις υπηρεσίες φιλοξενίας, με γνώμονα τον σεβασμό στους επισκέπτες και το έμψυχο δυναμικό.

Στο πλαίσιο της επετείου των 50 χρόνων θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο KAMARI BEACH έκθεση φωτογραφίας με παρουσίαση μοναδικών εικόνων της Σαντορίνης, με έντονη αισθητική υπόσταση από τέσσερις εκλεκτούς φωτογράφους που έχουν συνεργαστεί με τον ξενοδοχειακό όμιλο.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες της Σαντορίνης, από τις 9.00 έως τις 23.00.

Η ιστορία

Στις 13 Ιουλίου του 1972 άνοιξε τις πόρτες του το Ξενοδοχείο KAMARI BEACH το πρώτο resort hotel στην περιοχή Καμάρι, της Σαντορίνης. Σήμερα, η εταιρία μετρά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, διαφορετικών κατηγοριών, και σε διαφορετικές τοποθεσίες, καλύπτοντας όλο το εύρος της αγοράς και προβάλλει εκλεπτυσμένη αισθητική, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία THE MAJESTIC HOTEL, 5 αστέρων, στα Φηρά, τις πολυτελείς κατοικίες XENONES FILOTERA, στο Ημεροβίγλι, και τα ξενοδοχεία ROSEBAY & KAMARI BEACH, 4 αστέρων, στο Καμάρι.

 

Tagged

1 σχόλιο στο “50 χρόνια λειτουργίας και νέο όνομα -KORD HOTELS- για τον ξενοδοχειακό όμιλο Γ&Ε Καραμολέγκος

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *