Μοναδικές δράσεις αναβάθμισης για τα Ikos Resorts

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το ξενοδοχείο Ikos Olivia ανακοίνωσε τη λειτουργία τεσσάρων ολοκαίνουριων παραθαλάσσιων σουιτών – μπανγκαλόου δύο δωματίων εντός του 2016. Πρωταγωνιστώντας μεταξύ των υπόλοιπων τύπων μπανγκαλόου, οι εν λόγω σουίτες αποτελούν την επιτομή της σύγχρονης κομψότητας, καθώς βρίσκονται σε προνομιούχα παραθαλάσσια τοποθεσία είτε στο ισόγειο επίπεδο με ιδιωτικό κήπο είτε στον πρώτο όροφο με μπαλκόνι.
Λίγα βήματα μόνο από την παραλία, οι σουίτες προσφέρουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, αναδεικνύοντας τη μοναδική τοποθεσία του resort στην όμορφη ακτογραμμή της Χαλκιδικής. Το νέο αυτό απόκτημα του Ikos Olivia συμπληρώνει ιδανικά τις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στους χώρους υποδοχής, τα γκουρμέ εστιατόρια, το spa, καθώς και τους υπαίθριους χώρους της αδελφής ξενοδοχειακής μονάδας ‘Ikos Oceania’, προσφέροντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, μία συναρπαστική εικόνα για τα Ikos Resorts το 2016.

ikosIkos Resorts

Τα Ikos Resorts προσφέρουν δύο νέες καινοτόμες ξενοδοχειακές μονάδες: το Ikos Oceania και το Ikos Olivia. Αμφότερα επιδεικνύουν σύγχρονο και καινοτόμο στυλ μέσω του έξυπνου σχεδιασμού τους, της παρεχόμενης υπηρεσίας Infinite lifestyle all-inclusive, της 24ωρης υπηρεσίας in-room dining και των ποικίλων δυνατοτήτων αξιοποίησης της παραλίας, στις οποίες συγκαταλέγεται η παροχή σερβιρίσματος στην παραλία και την πισίνα και πολλά άλλα. Συνδυάζοντας τη χαλαρωτική και, ταυτόχρονα, πολυτελή διαμονή στα δωμάτιά τους, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την επαναστατική ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας των παραδοσιακών all-inclusive διακοπών και της ελευθερίας που προσφέρει η εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών στα Ikos Resorts. Οι βραβευμένοι με αστέρια Michelin σεφ, οι αποκλειστικές υπηρεσίες για τους Deluxe πελάτες, η ευρεία γκάμα 300 διεθνών και τοπικών οίνων, καθώς και τα παριζιάνικα προϊόντα και οι θεραπείες σπα από την Anne Semonin εξασφαλίζουν σε όλους τους επισκέπτες αξέχαστες διακοπές.

Ikos Olivia – Σουίτες – Μπανγκαλόου δύο δωματίων

Οι ολοκαίνουριες, εξαιρετικά ευρύχωρες σουίτες είναι ιδανικές για μεγάλες οικογένειες, καθώς προσφέρουν δύο υπερσύγχρονα και κομψά δωμάτια και ξεχωριστό σαλόνι με μοντέρνα και πολυτελή διακόσμηση για επιπλέον ιδιωτικότητα. Τους χώρους αυτούς συμπληρώνουν ιδανικά ένα μπάνιο και ένας ανεξάρτητος χώρος ντους, εφοδιασμένο εξ’ ολοκλήρου με καλλυντικά και προϊόντα μπάνιου της Anne Semonin. Οι παραθαλάσσιες αυτές σουίτες διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκόνι ή ιδιωτικό κήπο με ξαπλώστρες ακριβώς μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου.

Οι νέες σουίτες συμπληρώνουν το σύνολο των υφιστάμενων 142 δωματίων και μικρών σουιτών, καθώς και των 145 ιδιωτικών σουιτών – μπανγκαλόου. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στα ιδιωτικά τους μπαλκόνια, στους πανέμορφους, περιποιημένους κήπους και τις προνομιούχες βεράντες που είναι ιδανικές για να κατακτήσουν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Ikos Oceania – Ανακαινίσεις

Με ιδιωτική παραλία, υπέροχες πισίνες και απεριόριστες επιλογές αναψυχής και ψυχαγωγίας, η μονάδα του Ikos Oceania αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους επισκέπτες. Το 2016 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αναβαθμισμένο και επανασχεδιασμένο χώρο εισόδου και υποδοχής, το κεντρικό μπαρ Indigo και το εξωτερικό σαλόνι, τους χώρους του ανακαινισμένου Deluxe Collection Lounge, τις υπηρεσίες Concierge και το χώρο ενηλίκων στο μπαρ Helios.

Παράλληλα, στις γαστρονομικές προσθήκες περιλαμβάνονται η ολική ανακαίνιση του Εστιατορίου Flavors και του μπουφέ, η δημιουργία χώρου αποκλειστικά για ενήλικες, η νέα είσοδος στο εστιατόριο Fusco μέσα από γυάλινο ασανσέρ και ένα νέο μονοπάτι που παρέχει εύκολη πρόσβαση στα εστιατόρια Provence και Anaya.

Οι δράσεις ανακαίνισης στους χώρους αναψυχής και ψυχαγωγίας περιλαμβάνουν, επίσης, την ολική αναμόρφωση των δημόσιων χώρων του σπα και του γυμναστηρίου, με την προσθήκη ολοκαίνουριων χώρων θεραπείας. Οι εξωτερικές πισίνες και η περιοχή της παραλίας ανακαινίζονται, επίσης. Όλες οι πισίνες είναι πλέον θερμαινόμενες και έχει προστεθεί μία πισίνα για ενήλικες και μία ξύλινη προβλήτα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν έναν νέο αναβαθμισμένο διακοσμητικό καταρράκτη, το ολοκαίνουριο bar στην πισίνα με κομψό καθιστικό χώρο και ξύλινη προβλήτα, καθώς και το νέο beach bar, στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν κοκτέιλ από τα χέρια των βραβευμένων mixologists του Ikos.

Το ξενοδοχείο Ikos Olivia προσφέρει τις ολοκαίνουργιες Τσουίτες δύο δωματίων, σε προνομιακές τιμές και επιπλέον δωρεάν μεταφορά από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (SKG), αξίας άνω των £141, για όλες τις απευθείας on-line κρατήσεις για τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *