Κυκλοφόρησε το τεύχος Δεκεμβρίου του «Χ&Τ»|Το τελευταίο τεύχος για το 2019

ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, ξενοδοχειακές επενδύσεις, που θα αφήσουν το αποτύπωμά τους στο ξενοδοχειακό δυναμικό της χώρας, έγκυρα ρεπορτάζ και τις γνωστές και καθιερωμένες μόνιμες στήλες του, κυκλοφόρησε το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ».

Στο τελευταίο τεύχος για το 2019, σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα, η κα. Χριστίνα Τετράδη λέει αλήθειες και μόνο αλήθειες. Μιλάει για τις επιπτώσεις της πτώχευσης της Thomas Cook στον ελληνικό τουρισμό και παίρνει θέση για τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα της κυβέρνησης, που στόχο έχουν τη φοροελάφρυνση του τουριστικού – ξενοδοχειακού κλάδου. Παράλληλα, σχολιάζει τις συσσωρευμένες παθογένειες του ελληνικού Τουρισμού, ενώ επισημαίνει τις δυνατότητες της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη του εμπορικού διευθυντή και μετόχου της FORUM, κ. Θανάση Παναγούλια, ο οποίος από το 2021 θα διαδεχθεί στην ηγεσία της εταιρίας τον κ. Νίκο Χουδαλάκη.

Ο κ. Παναγούλιας μιλάει για τη νέα «σελίδα» για τη FORUM, μετά την εξαγορά της από τον εκθεσιακό οργανισμό NURNBERG MESSE, έναν από τους μεγαλύτερους εκθεσιακούς οργανισμούς στον κόσμο, ενώ αναφέρεται στην τεράστια δυναμική του κλάδου των εκθέσεων στη χώρα μας και στις δυνατότητες της Ελλάδας να αναβαθμιστεί σε εκθεσιακό hub, για ολόκληρη την περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στην πλούσια θεματογραφία του τεύχους, σημείο αναφοράς αποτελούν οι νέες επενδύσεις και η νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου Μεταξά, ένα από τα πιο επιτυχημένα success stories στον ελληνικό Τουρισμό, με παρουσία τεσσάρων και πάνω δεκαετιών στα τουριστικά δρώμενα της χώρας μας.

Ακόμη, ενδιαφέρον παρουσιάζει το φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα του NJV Athens Plaza, ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ, το οποίο με την ολοκλήρωσή του σηματοδοτεί μία νέα σελίδα για το ξενοδοχείο.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού παρουσιάζεται η κατάταξη της Euromonitor International με τους 100 πιο δημοφιλείς προορισμούς πόλης, στην οποία «φιγουράρουν» τρεις ελληνικές πόλης, η Αθήνα, στην 43η θέση, το Ηράκλειο, στην 66η και η Ρόδος, στην 97η θέση.

Ακόμη, παρουσιάζονται τα ευρήματα πρόσφατης έρευνας του INΣΕΤΕ, σύμφωνα με τα οποία «Φαραωνικού» μεγέθους είναι τα έσοδα από τις μισθώσεις καταλυμάτων στην Ελλάδα μέσω των πλατφορμών Airbnb και HomeΑway.

Την ίδια στιγμή, στη δημοσιογραφική ύλη του περιοδικού τη δική του, ξεχωριστή θέση έχει το ρεπορτάζ από την έκθεση xenia 2019, ενώ την έκδοση συμπληρώνουν δημοφιλείς στο αναγνωστικό κοινό μόνιμες στήλες, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την ελληνική, αλλά και τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *