money_tourism_photo "κλείδωμα"
Αεροδρόμιο Heathrow | © ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

EASA: Αυτά είναι τα αεροδρόμια που βρίσκονται σε black list για κορωνοϊό|Ποια ευρωπαϊκά είναι στην λίστα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφαλείας των Αερομεταφορών (EASA) προχώρησε σε κατάρτιση και ανακοίνωση της λίστας με τα αεροδρόμια υψηλής επικινδυνότητας ως προς τον Κορωνοϊό.

Η EASA συμπεριλαμβάνει στις λίστες της αεροδρόμια τόσο από την Ευρώπη, όσο και από άλλες χώρες σε όλη την υφήλιο. Η λίστα αυτή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τα μέλη κράτη της EASA και βασίστηκε σε πληροφορίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών (ECDC) καθώς και άλλες αναγνωρισμένες αρχές υγείας.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας βρίσκονται τα αεροδρόμια από: το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Ισπανία, τη Σουηδία και τη Βρετανία. Θετικό είναι το γεγονός ότι κανένα αεροδρόμιο της χώρας μας δε συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται τα εξής κράτη: Μπαγκλαντές, Λευκορωσία, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Δομινικανή Δημοκρατία, Εκουαδόρ, Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιαπωνία, Κουβέιτ, Μεξικό, Πακιστάν, Περού, Κατάρ, Ρωσία, Σ. Αραβία, Σιγκαπούρη, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ΗΠΑ.

primagel
adv

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *