©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Panellenic Lines: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση για την Κρήτη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την δυνατότητα εκτέλεσης ακτοπλοϊκών δρομολογίων έχει πλέον και με άδεια που έλαβε από το υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, η  Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρεία Panellenic Lines  με το Ελληνικής σημαίας ταχύπλοο πλοίο «HSC Santa Irini».

Έτσι για το Καλοκαίρι 2023 εκτός από την ημερήσια εκδρομή στην Σαντορίνη θα εκτελεί και δρομολόγια ακτοπλοΐας έχοντας την δυνατότητα να εξυπηρετεί επιβατικό κοινό και οχήματα.

Σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρίας, η δρομολόγηση του πλοίου προγραμματίζεται για την περίοδο από 01/05/20233 έως 31/10/2023 με αναχώρηση από το λιμάνι του Ηρακλείου στις 08:30 και από το λιμάνι της Σαντορίνης για Ηράκλειο στις 17:30.

Η έκδοση εισιτηρίων ακτοπλοΐας θα είναι γίνεται τόσο από την ιστοσελίδα της Ναυτιλιακής Εταιρείας όσο και από όλα τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, ενώ η διεξαγωγή της κρουαζιέρας θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως την καλοκαιρινή περίοδο 2022.

Ως γνωστόν η εταιρία ανήκει στον Όμιλο Καράτζη (Αντώνης Μ. Καράτζης) και στην εταιρία Time4Vacation συμφερόντων Δημήτρη Χαριτίδη.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται από το καλοκαίρι του 2022 όπου πραγματοποίησε με επιτυχία ημερήσιες εκδρομές από Ηράκλειο για Σαντορίνη με καθημερινές αναχωρήσεις.

Tagged

1 σχόλιο στο “Panellenic Lines: Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση για την Κρήτη

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *