Στην Tour Natur η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση “Tour Natur 2017”, που πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ο εναλλακτικός τουρισμός, όπως διαπιστώθηκε στην έκθεση, αποτελεί την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως, όπου μόνο οι Γερμανοί ξοδεύουν σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, η δε Tour Natur, αποτελεί τη μεγαλύτερη, γερμανική εμπορική έκθεση για πεζοπορία και υπαίθρια αθλήματα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην έκθεση, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Κώστας Αντωνιάδης, είπε: “Η Tour Natur προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από τη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με πεζοπορία, ορειβασία, ποδηλασία, αναρρίχηση και άλλες δραστηριότητες στη φύση. Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Γερμανίας λατρεύει την πεζοπορία και ένας σημαντικός αριθμός Γερμανών τουριστών θέλει να συνδυάζει τις διακοπές με το συγκεκριμένο χόμπι. Εμείς ως Περιφέρεια εντάξαμε στο πρόγραμμά μας και εκθέσεις ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η Tour Natur, για να αναδείξουμε τη μεγάλη δυναμική της Περιφέρειάς μας και των δύο νησιών μας. Σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, επιβάλλεται να αναδείξουμε τις ειδικές μορφές τουρισμού που διαθέτουμε ως προορισμός”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *