Άνοιγμα της Ίου στον τουρισμό gay

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης εξειδικευμένων δράσεων για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην Ίο, ο Δήμος οργάνωσε την περασμένη εβδομάδα ταξίδι εξοικείωσης με ένα ταξιδιωτικό πράκτορα και έναν δημοσιογράφο/blogger με έμφαση στην υποσχόμενη αγορά του Gay Tourism (LGBT).

BF3-A002

Ο Tour Operator κ. Νίκος Μαρτίκας και ο γνωστός travel blogger κ. Auston Matta βρέθηκαν στο νησί με στόχο την ενημέρωση και την εξέταση δυνατοτήτων προσέλκυσης του συγκεκριμένου κοινού.

Οι ταξιδιώτες της κατηγορίας αυτής, σημειώνουν υψηλή κατά κεφαλή δαπάνη, μέχρι και 10 φορές μεγαλύτερη έναντι άλλων ομάδων-στόχων και ανήκουν στα ανώτερα και ανώτατα μορφωτικά και κοινωνικό-οικονομικά στρώματα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μαρτίκας θεωρείται ο μοναδικός Tour Operator της Μ. Βρετανίας με εξειδίκευση στο Luxury Gay Tourism, ενώ το Μέσο του κ. Matta, που ήταν επίσημα προσκεκλημένο στο Athens Pride 2016, διαθέτει 35.000 μόνιμους χρήστες και τεράστια απήχηση στα social media (facebook 5.000, twitter 30.500, instagram 16.000 κτλ) και προσεγγίζει με επιτυχία το συγκεκριμένο κοινό.

Η συγκεκριμένη δράση που συνδυάζει την εμπορική προώθηση με την προβολή, οργανώθηκε σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *