ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – O. Lackmann: Ο ΓΔ της TUIfly μιλά για την σεζόν 2022 | Υψηλή η ζήτηση για Ελλάδα, θετικά τα μηνύματα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Θετικά μηνύματα για την Ελλάδα έχει ο γενικός διευθυντής της TUIfly Oliver Lackmann, ο οποίος βρέθηκε στο Ηράκλειο για την ονοματοδοσία αεροσκάφους της εταιρίας με το όνομα “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” και μίλησε στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.

O κ. Oliver Lackmann | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο -και- πιλότος επικεφαλής της εταιρίας, που πιλόταρε την πτήση της επιστροφής στη Γερμανία, θεωρεί σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία ότι υπάρχει υψηλή επιθυμία του κόσμου να ταξιδέψει και η Μεσόγειος συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των τουριστών, με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί.

Μάλιστα τονίζει απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Χ&Τ ότι δεν θα υπάρξουν κατά την εκτίμησή του αρνητικές επιπτώσεις από τις ανατιμήσεις βασικών ειδών και την αύξηση του κόστους ζωής.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Επαναλαμβάνει δε την εκτίμηση της ηγεσίας της TUI ότι θα φέρει στην Ελλάδα 3 εκατομμύρια τουρίστες το 2022. Μάλιστα θεωρεί ότι η χώρα δεν θα έχει θέμα ανταγωνισμού φέτος από άλλους προορισμούς της Μεσογείου.

Εκφράζει δε την αισιοδοξία του για την πορεία του ομίλου και της TUIfly.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Oliver Lackmann και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

1 σχόλιο στο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – O. Lackmann: Ο ΓΔ της TUIfly μιλά για την σεζόν 2022 | Υψηλή η ζήτηση για Ελλάδα, θετικά τα μηνύματα

Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *