Nammos – Μύκονος Φωτό από την επίσημη σελίδα του Nammos.

Άραβες επενδύουν στο Nammos που εξελίσσεται σε διεθνές lifestyle brand

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επενδυτική εταιρία Alpha Dhabi Holding, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες επενδύσεων χαρτοφυλακίου στα ΗΑΕ, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών του Άμπου Ντάμπι,  ανακοίνωσε ότι απέκτησε μερίδιο στον όμιλο Nammos, με έδρα τη Μύκονο.

Η συμφωνία προέκυψε ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Monterock International, μια διεθνή επενδυτική εταιρεία με έμφαση στους τομείς της φιλοξενίας και των τροφίμων και ποτών (F&B).

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την ανάπτυξη του πολυτελούς, παγκοσμίως διάσημου lifestyle και F&B brand Nammos και την εξέλιξή του σε κορυφαίο brand στους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης. Παράλληλα, σηματοδοτεί την εξέλιξη της Alpha Dhabi, η οποία θα επικεντρωθεί στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου και στην προώθηση της ανάπτυξης των εμπορικών σημάτων μέσω της κλιμάκωσης της εμβέλειάς τους, της διαφοροποίησης της προσφοράς τους και της προώθησης της ανάπτυξής τους.

Σε δηλώσεις του ο Hamad Salem Al Ameri, διευθύνων σύμβουλος της Alpha Dhabi, είπε: “Μέσα από την ανάπτυξη που παρουσίασε η Alpha Dhabi κατά το τελευταίο έτος, έχουμε αποδείξει μια διαρκή και αποδεδειγμένη ικανότητα να δημιουργούμε ευκαιρίες επέκτασης και επενδύσεων, οι οποίες οδηγούν σε νέες ροές εσόδων και δημιουργούν μεγαλύτερη αξία για τους μετόχους. Βλέπουμε ισχυρές δυνατότητες για την επέκταση της πλατφόρμας μας στον τομέα των F&B και στον ευρύτερο χώρο του lifestyle, οι οποίες αποτελούν αγορές με ισχυρά θεμελιώδη μεγέθη σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της επιστροφής στα ταξίδια και την αναψυχή μετά τον COVID-19. Η επέκτασή μας σε αυτόν τον χώρο επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία μας να συγκεντρώσουμε ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων εμπορικών σημάτων πολυτελείας και lifestyle και είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με τη Monterock”.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Στάθης, πρόεδρος της Monterock International Limited, πρόσθεσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας και να αξιοποιήσουμε τον ισχυρό δεσμό με την Alpha Dhabi, έναν κορυφαίο όμιλο της περιοχής. Η σύμπραξη σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στην ιστορία μας και αποτελεί ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην ομάδα της Monterock και ιδιαίτερα στα έργα της Nammos World. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω τους ιδρυτές της φημισμένης μάρκας Nammos. Κατά την τελευταία δεκαετία του αναπτυξιακού μας ταξιδιού, η MonteRock International έχει χαράξει τη δική της πορεία μέσω ενός αυξανόμενου χαρτοφυλακίου πολλαπλών εμπορικών σημάτων που επικεντρώνεται στο ανώτερο τμήμα των αγορών αναψυχής και lifestyle και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε περαιτέρω αυτή την επιτυχία σε μεγαλύτερη κλίμακα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η κοινοπραξία θα τοποθετήσει την επιχείρησή μας για επιταχυνόμενη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Alpha Dhabi Holding καθώς ξεκινάμε το ταξίδι μας για τη δημιουργία των κορυφαίων έργων φιλοξενίας και F&B στον κόσμο”.

Με εμβληματικές τοποθεσίες στη Μύκονο και το Ντουμπάι, καθώς και με χώρους που πρόκειται σύντομα να ανοίξουν στο Λονδίνο, τις Κάννες και το Άμπου Ντάμπι, τα σχέδια της Nammos για παγκόσμια επέκταση είναι φιλόδοξα – και συνάδουν με τα ευρύτερα σχέδια της Alpha Dhabi – και περιλαμβάνουν τη μεταφορά των παγκόσμιας κλάσης, ολιστικών και πολυτελών end-to-end εμπειριών των πελατών για τις οποίες φημίζονται -ως ηγέτες στους τομείς της φιλοξενίας και του F&B- σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

 

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *