Ελληνικά νησιά πουλάει για το καλοκαίρι 2018 ο Schauinsland-Reisen

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ελληνικά νησιά έχει ξεκινήσει να πουλάει για το καλοκαίρι του 2018 ο Schauinsland-Reisen, ο οποίος έχει, ήδη, διαθέσει προς πώληση το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιρινού του προγράμματος.

Ο Schauinsland-Reisen, πρόσφατα, διέθεσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του για το καλοκαίρι του 2018 για κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων. Προσφορές για δημοφιλείς προορισμούς όπως οι Βαλεαρίδες, η ηπειρωτική Ισπανία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Δομινικανή Δημοκρατία και ορισμένα ελληνικά νησιά έχουν τεθεί στα κύρια συστήματα σύγκρισης κρατήσεων και τιμών.

Άλλοι προορισμοί όπως η Αίγυπτος και οι Κανάριοι Νήσοι θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα και ολόκληρο το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2018 θα τεθεί σε πώληση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ομοίως, ο εξειδικευμένος στην Αίγυπτο ETI λαμβάνει τώρα κρατήσεις για την ξενοδοχειακή του αλυσίδα Red Sea Hotels, σε Χουργκάντα, Makadi Bay, Port Ghalib και Sharm El Sheikh, για το επόμενο καλοκαίρι, με πακέτα που περιλαμβάνουν πτήσεις από διάφορα γερμανικά αεροδρόμια.

Μιλώντας σχετικά ο διευθυντής της ETI, Ulrike Runge, είπε: «Η Αίγυπτος κάνει μια δυναμική επιστροφή αυτό το καλοκαίρι, κάτι που φαίνεται να συνεχίζεται και για την επόμενη χειμερινή περίοδο».

Με τη σειρά του ο γερμανικός tour operator, Windrose Finest Travel, που ειδικεύεται στα ταξίδια πολυτελείας, θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό αυτόνομος στο μέλλον, με λίγες μόνο συνέργιες, όπως επιβεβαίωσε ο νέος ιδιοκτήτης του FTI Group.

Ο νέος διευθυντής του, Stephan Braun, επιβεβαίωσε ότι ο Windrose θα παραμείνει στο Βερολίνο και πως δεν θα μεταφερθεί τη βάση του και ξεκαθάρισε πως οι προσφορές τους Windrose θα ξεκινήσουν από όπου σταματήσει η Airtours.

Ο απερχόμενος Ute Dallmeier, που θα εγκαταλείψει την εταιρία μετά από μια εκτεταμένη φάση παράδοσης, δήλωσε ότι ο Windrose αύξησε τις πωλήσεις με μονοψήφιο ρυθμό ανάπτυξης φέτος και σήμερα παρουσιάζει διψήφιο ρυθμό αύξησης των εσόδων. Σε αυτή, βέβαια, την εξέλιξη συνέβαλαν οι αυξημένες κρατήσεις και τιμές.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *