Επιτυχημένη συνεργασία του ΠΡΟΤΟΥΡ με το Ελληνο – Ινδικό Επιμελητήριο

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΕΙΣ

Το Έλληνο – Ινδικό Επιμελητήριο, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού «ΠΡΟΤΟΥΡ» για την προβολή της Ρόδου στην Ινδία και μέσω της εξαιρετικής παρουσίας του τον  Φεβρουάριο 2023, στην έκθεση SATTE στο Νέο Δελχί, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι και η σημαντική αύξηση των αφίξεων Ινδών, στην  παρούσα τουριστική περίοδο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “…κατά τη διάρκεια της παραμονής των μελών του Οργανισμού «ΠΡΟΤΟΥΡ» στην Ινδική πρωτεύουσα, πέτυχαν – αν και παρέμειναν για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα – πολλά, σε μία χώρα που φαντάζει τόσο άγνωστη και μακρινή, αλλά ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα φιλική προς τη χώρα μας. Έχει φανεί ότι: οι δύο χώρες, δομούν εξαιρετικές σχέσεις και θα ενδυναμωθούν περισσότερο μετά  και την  προσπάθεια συνεργασίας   για την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και των δύο χωρών”.

Επίσης σημαντική είναι και η συνεργασία σε επίπεδο προσέλκυσης Ινδών εργαζόμενων για τον ελληνικό Τουρισμό, καθώς όπως αναφέρει το επιμελητήριο, “Η ανάγκη που έχουν τα ξενοδοχεία και γενικά οι ελληνικές επιχειρήσεις παροχής φιλοξενίας, σε προσωποπαγείς θέσεις αλλά και για πρακτική άσκηση, είναι άμεση και απολύτως αναγκαία. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό, θέσεις που θα προσφερθούν για εργαζόμενους από την Ινδία, θα διαφημίσουν και την χώρα μας, σε αυτή την τεράστια τουριστική αγορά, από τις επαφές τους, από  αναρτήσεις, ακόμα και προτροπές να επισκεφθούν τη χώρα μας”.

Και καταλήγει η ανακοίνωση: “Τέλος έχουμε την ισχυρή αίσθηση ότι το Έλληνο – Ινδικό Επιμελητήριο θα φανεί αρωγός σε πολλά θέματα, με την πρόθεση  να δημιουργήσει γραφείο και στη Ρόδο,  σε συνεργασία με τον ΠΡΟΤΟΥΡ, ικανοποιώντας και το πάγιο αίτημα της κάλυψης από εργατικό δυναμικό, όλων των επιχειρήσεων και των τριών οικονομικών τομέων του νησιού”.

Tagged
Προσθήκη σχολίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *